Avans
Rata lunara

BMW Seria 5 520 i 2018 2.0 Benzină 184 cp 76.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
520
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
76.000 km
Putere motor
184 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Sedan
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €27.989

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW Seria 5 din 2018 reprezintă o opțiune de lux pentru cei care doresc o combinație remarcabilă între performanță și stil. Disponibilă pe platforma LeasingSH.ro, această mașină sofisticată poate fi finanțată prin leasing auto sau credit auto, oferind astfel mai multe posibilități de achiziție.

Caracteristicile esențiale ale acestui model includ marca și modelul, BMW Seria 5, anul fabricației 2018 și un rulaj de 76.000 km. Motorul este puternic, având o putere de 184 CP și o cilindree de 1.998 cmc. Tracțiunea este pe spate, iar caroseria este de tip sedan, fiind disponibilă într-o eleganta culoare neagră. Prețul de vânzare este de €27.989, TVA inclus.

Această mașină este echipată cu numeroase dotări care adaugă confort și siguranță. Printre acestea se numără o cutie automată cu 8+1 trepte, sistemul Keyless Entry/Go pentru o deschidere ușoară a vehiculului, padelele de pe volan pentru o conduita mai sportivă, lumini ambientale multi-color pentru a crea o atmosferă plăcută în interior, un volan reglabil electric pentru o poziție confortabilă, un sistem de încărcare wireless pentru smartphone, un sistem de navigație cu hărți actualizate pentru Europa și România, un sistem audio cu touchscreen, radio-CD, MP3 și USB, tracțiune 4x4 permanentă pentru o aderență optimă, climatizare duală pentru confortul pasagerilor, tapițerie din piele și textil, scaune încălzite și cu reglaj electric, lumini de zi LED și faruri Full LED pentru o vizibilitate maximă, sistem de parcare automată pentru manevrare ușoară și jante din aliaj de 18 inch pentru un aspect sportiv și elegant.

Pentru cei interesați de modalități de finanțare, LeasingSH.ro oferă opțiuni flexibile adaptate nevoilor fiecărui client. O posibilitate este leasing-ul auto, cu o perioadă maximă de finanțare de 60 de luni și un avans flexibil între 15% și 50%. De asemenea, există și opțiunea de credit auto pentru persoane fizice, cu o perioadă maximă de finanțare de 60 de luni.

Această mașină beneficiază de garanție standard de 12 luni sau 15.000 km, cu posibilitatea de extindere. Starea tehnică și estetică a mașinii este impecabilă, având reviziile la zi în rețeaua BMW. De asemenea, este important de menționat că aceasta provine de la un unic proprietar și a fost achiziționată din reprezentanța oficială BMW din România.

În concluzie, BMW Seria 5 din 2018 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină o mașină sofisticată și performantă, disponibilă pentru finanțare prin leasing auto sau credit auto. Cu dotările sale avansate și condițiile flexibile de finanțare oferite de LeasingSH.ro, această mașină reprezintă o opțiune excepțională pentru clienții care doresc o experiență de conducere premium.