Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 5 5202021 2.0 Diesel 201 cp 19.112 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
520
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
19.112 km
Putere motor
201 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.470

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 520 este un automobil de lux produs de compania BMW. Acest model face parte din clasa medie-superioară și beneficiază de o gamă variată de dotări și opțiuni. Cu un design elegant și performanțe remarcabile, BMW 520 este alegerea ideală pentru cei care doresc un automobil sofisticat și fiabil.

Dotările generale ale BMW 520 includ ABS, Android Auto, anvelope de iarnă și de vară, apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, asistență la fază lungă, asistență la pornirea în rampă, asistență la schimbarea benzii de rulare, avertizare în caz de accident și de oboseală, Bluetooth, CD player, ceasuri digitale pe bord, computer de bord, control vocal, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, faruri cu faza lungă fără orbire, filtru de particule, frânare de urgență, garanție, geamuri electrice, head-up display, încărcare wireless pentru telefon, închidere centralizată, intrare fără cheie, sistem Isofix pentru fixarea scaunelor pentru copii, ITP nou, jante de aliaj, lumină ambientală, manual de service, mașină de culoare metalică, monitorizare unghi mort, monitorizare presiune anvelope, oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, recunoaștere a semnelor rutiere, reglare electrică a scaunelor, scaune încălzite, senzor de lumini, senzor de ploaie automat, servodirecție, set pentru utilizarea mâinilor libere, sistem de alarmă, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație, sistem de sunet și streaming muzical integrat, suport cot, suport lombar, ecran tactil, port USB, vehicul pentru nefumători, volan îmbrăcat în piele, volan încălzit, volan multifuncțional, WLAN / WiFi hotspot.

Dotările specifice ale BMW 520 includ iluminare adaptivă cu viraje, airbag-uri față, laterale și altele, asistent de parcare cu cameră 360°, asistent de parcare față, sisteme de direcție automată pentru asistența la parcare, asistent de parcare spate, emisii Euro6d, vehicul second-hand, interior negru, faruri laser, material interior premium, patru sau cinci uși, pilot automat cu reglare a vitezei, sistem automat de climatizare cu patru zone, emisii de nivel 4 (verde).

Pentru a achiziționa BMW 520, puteți opta pentru diferite modalități de finanțare, precum leasing auto sau credit auto. Alegerea unei mașini în leasing poate fi o opțiune avantajoasă, deoarece vă permite să plătiți rate lunare pentru utilizarea mașinii pe o perioadă de timp prestabilită. Avansul minim necesar pentru leasingul auto este de 15% din valoarea totală a mașinii. Dacă doriți să finanțați BMW 520, perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Pentru a beneficia de o perioadă mai lungă de finanțare, mașina trebuie să aibă mai puțin de 5 ani, în timp ce mașinile mai vechi pot fi finanțate doar pe termen mai scurt.

Noul model BMW 520, anul 2021, se încadrează în condițiile de vechime necesare pentru a fi finanțat pe o perioadă de 5 ani. Cu dotările și opțiunile sale avansate, acesta reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să conducă un automobil de lux. Indiferent dacă optați pentru leasing auto sau credit auto, BMW 520 vă va oferi o experiență de conducere deosebită și un confort sporit în fiecare călătorie.