Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 5 5402020 3.0 Diesel 320 cp 56.914 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
540
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
56.914 km
Putere motor
320 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €45.309

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 540 este un automobil de lux produs de renumita marca germana BMW, modelul fiind lansat in anul 2020. Masina dispune de tehnologie avansata si un design elegant, fiind conceputa pentru a oferi performanta si confort de inalta clasa. Indiferent daca preferi un stil sportiv sau unul sofisticat, BMW 540 satisfice toate gusturile si nevoile.

Pentru a face achizitia acestui model de masina, exista doua optiuni populare printre clienti: „leasingul auto” si „finantarea auto”. Atat leasingul auto, cat si finantarea auto sunt solutii flexibile ce faciliteaza accesul la masina dorita fara a necesita plata integrala dintr-o data. Optand pentru una dintre aceste variante, iti poti achizitiona BMW 540 in rate lunare, pe o perioada care poate varia intre 1 si 5 ani.

In cazul in care doresti sa apelezi la „leasingul auto”, masina va ramane proprietatea companiei de leasing pe toata durata contractului, iar tu vei plati o taxa lunara pentru utilizarea acesteia. Acesta este un beneficiu, deoarece nu esti direct responsabil de deprecierea valorii autovehiculului si nici nu trebuie sa iti faci griji cu privire la revanzare. Totodata, ai posibilitatea de a alege intre masini noi sau second hand, ceea ce iti ofera mai multa flexibilitate.

Pe de alta parte, „finantarea auto” presupune obtinerea unui credit pentru achizitionarea masinii. In acest caz, masina iti apartine din momentul in care efectuezi plata, iar tu vei rambursa imprumutul pe parcursul perioadei de creditare. Spre deosebire de „leasingul auto”, alegand finantarea auto, vei avea libertatea de a face modificari sau imbunatatiri la masina, fara a cere aprobarea companiei de leasing.

Indiferent de optiunea aleasa, este important sa iei in considerare un avans de minim 15% din valoarea masinii pentru a beneficia de cele mai avantajoase conditii. De asemenea, perioada maxima de finantare este cuprinsa intre 1 si 5 ani, in functie de varsta masinii. In cazul BMW 540, care este un model lansat in 2020, putem oferi finantare pe o perioada de 5 ani, asigurandu-ne astfel ca masina nu va depasi varsta de 10 ani la finalul contractului.

Daca esti interesat de o masina noua, dar iti doresti un pret mai accesibil, poti opta pentru „masini in leasing” sau „auto second hand”. Masinile din categoria „second hand” beneficiaza de o valoare mai scazuta, fiind reconditionate si verificate riguros pentru a asigura conditii optime de functionare si siguranta rutiera. Aceasta este o alternativa excelenta de a-ti achizitiona BMW 540 fara a depasi bugetul stabilit initial.

De asemenea, daca ai nevoie de un vehicul pentru afacerea ta, poti lua in considerare „autoutilitare second hand”. Acestea sunt masini utilitare care au fost utilizate anterior, dar care au fost reconditionate pentru a indeplini exigentele profesionale. Alegand o autoutilitara second hand, vei economisi bani si vei beneficia in acelasi timp de functionalitatea si performanta necesare pentru activitatea ta.

In concluzie, leasingul auto si finantarea auto sunt optiuni ideale pentru a-ti achizitiona BMW 540. Indiferent daca preferi masini noi sau second hand, ai posibilitatea de a gasi cea mai buna oferta de finantare, adaptata nevoilor tale. Cu un avans de minim 15% si perioade de finantare flexibile, poti beneficia de confortul si prestigiul oferit de un BMW 540 timp de mai multi ani. Alege inteligent si bucura-te de experienta de conducere unica pe care o ofera acest automobil de lux.