Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 7 7402022 3.0 Diesel 299 cp 18.455 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
740
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
18.455 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
3.000 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €125.941

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările generale ale acestei mașini BMW 740, modelul anului 2022, sunt următoarele: ABS, Android Auto, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență fază lungă, Asistență la pornirea în rampă, Asistență schimbare bandă, Avertizare în caz de accident, Avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, Ceasuri bord digitale, Computer de bord, Control vocal, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Filtru de particule, Garanție, Geamuri electrice, Hayon portbagaj electric, Head up display, Încălzire auxiliară, Încărcare telefon wireless, Închidere centralizată, Intrare fără cheie, Isofix, ITP nou, Jante de aliaj, Lumină ambientală, Manual de service, Metallic, Monitor unghi mort, Monitorizare presiune anvelope, Oglindă retrovizoare cu întunecare automată, Pachet de iarnă, Pachet sport, Parbriz încălzit, Plafon panoramic din sticlă, Proiectoare ceață, Recunoaștere semne rutiere, Reglare electrică a scaunelor, Scaune cu masaj, Scaune încălzite, Scaune încălzite spate, Scaune ventilate, Senzor de lumini, Senzor de ploaie automat, Servodirecție, Set pentru mâini libere, Sistem de alarmă, Sistem de control al tracțiunii, Sistem de control al vitezei, Sistem de pornire/oprire automată, Sistem de navigație, Sound system, Streaming muzical integrat, Suport cot, Suport lombar, Suspensie pneumatică, Suspensie sport, Touchscreen, Tracțiune 4x4, Trapă decapotabilă, USB port, Vehicul pentru nefumători, Volan cu padele, Volan îmbrăcat în piele, Volan încălzit, Volan multifuncțional, WLAN / WiFi hotspot.

Dotările specifice ale acestui model BMW 740 includ: Adaptare lumini: Adaptive cornering lights, Airbag-uri: Airbag-uri față, lateral și altele, Asistent parcare: Cameră 360°, Asistent parcare: Față, Asistent parcare: Sisteme de direcție automată, Asistent parcare: Spate, Clasă de emisii: Euro 6, Condiție: Vehicul second-hand, Lumini față: Faruri LED, Material interior: Piele integrală, Număr uși: Patru sau cinci, Pilot automat: Adaptive Cruise Control, Sistem climatizare: Automatic climatisation, 4 zones, Sticker emisii: 4 (verde), Versiune specifică țară: Germania.

Această mașină BMW 740, în anul 2022, poate fi achiziționată prin leasing auto sau finanțare auto. Pentru leasing auto, se solicită un avans de minim 15% din valoarea mașinii, iar perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani. Această opțiune este valabilă pentru mașini care nu depășesc vârsta de 5 ani.

Dacă doriti să achiziționați un autoturism second hand marca BMW, model 740, anul 2022, este important de menționat că acesta trebuie să fie mai nou de 5 ani, pentru a beneficia de finanțare pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina BMW are o vechime mai mare de 6 ani, este posibilă finanțarea pe o perioadă de 4 ani. Pentru automobilele mai vechi de 7 ani, se oferă finanțare pe maxim 3 ani. Pentru mașinile cu o vechime mai mare de 8 ani, este disponibilă finanțarea pe o perioadă de 2 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 9 ani, finanțarea este posibilă doar pe o perioadă de 1 an.

Este important de menționat că mașina se află într-o stare excelentă și vine cu toate dotările menționate mai sus. Pentru mai multe informații despre această mașină BMW 740, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre web sau prin telefon. Vă stăm la dispoziție și pentru alte informații legate de leasing automobile și finanțare auto.