Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 7 7402023 3.0 Diesel 299 cp 14.937 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
740
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
14.937 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €140.981

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările generale ale acestui model BMW 740 anul 2023 includ o varietate de opțiuni moderne și tehnologii avansate. Aceste dotări asigură confort, siguranță și o experiență de conducere plăcută. Masina beneficiază de funcții precum Android Auto și Apple CarPlay, care permit conectarea și utilizarea ușoară a telefonului mobil în mașină. De asemenea, este dotată cu asistență pentru faza lungă a farurilor și asistență la pornirea în rampă, facilitându-vă deplasarea în condiții variabile.

Un alt aspect important este asistența schimbare bandă și avertizarea în caz de accident, ce contribuie la siguranța și confortul dumneavoastră în timpul condusului. De asemenea, masina dispune de avertizare în caz de oboseală, învățând să vă protejeze și să vă ofere o experiență de conducere mai sigură. Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth puteți conecta telefonul mobil la mașină și puteți efectua apeluri sau reda muzică fără a vă distra de la drum.

Dotările interioare includ ceasuri bord digitale și un computer de bord, care vă oferă toate informațiile necesare despre condusul mașinii. Un alt avantaj al acestei mașini este filtrul de particule care contribuie la protecția mediului și la reducerea emisiilor poluante.

Mașina BMW 740 anul 2023 mai beneficiază de garanție și are geamuri electrice și hayon portbagaj electric, oferindu-vă un confort sporit și o manipulare ușoară a clipei. De asemenea, are un head-up display care vă afișează informațiile importante direct pe parbriz, pentru o mai mare vizibilitate și concentrare la drum. Închiderea centralizată și intrarea fără cheie vă ușurează viața, făcându-vă accesul în mașină cât mai simplu și rapid.

Pentru siguranța copiilor, mașina este echipată cu sistemul Isofix care permite fixarea ușoară a scaunelor auto pentru bebeluși și copii mici. De asemenea, luminile ambientale adaugă o notă de eleganță și confort interiorului mașinii.

Manualul de service, disponibil pentru autovehicul, vă oferă informații esențiale despre întreținerea și reparațiile mașinii. Finanțarea auto este un aspect important în achiziționarea unei mașini și, în acest caz, vă putem oferi opțiunea de leasing auto.

Este de menționat că modelul BMW 740 anul 2023 vine într-o culoare metalică frumoasă, care adaugă un stil aparte mașinii. Aceasta are monitor unghi mort și monitorizare a presiunii anvelopelor pentru a vă asigura o experiență sigură și relaxată la volan. Oglinzile laterale electrice și pachetul sport completează finisajele și funcționalitatea acestui model.

Dacă sunteți în căutarea unui nivel superior de confort, mașina dispune de plafon panoramic din sticlă, care oferă o senzație unică în timpul călătoriei. Recunoașterea semnelor rutiere vă ajută să fiți mereu la curent cu informațiile importante de la marginea drumului.

Scaunele mașinii dispun de reglare electrică și pot fi prevăzute cu funcții de masaj, încălzire și ventilație, pentru a vă oferi confort maxim în timpul călătoriei. Scaunele spate sunt de asemenea reglabile electric și cu încălzire.

Alte dotări includ senzori de lumină și senzori de ploaie automat, care ajustează automat iluminarea și parbrizul în funcție de condițiile meteo. Mașina beneficiază de servodirecție și sistem de alarmă pentru siguranța și protecția dumneavoastră.

Pentru a vă oferi o experiență mai economică, mașina este dotată cu sistem de control al tracțiunii și sistem de pornire și oprire automată. Sistemul de navigație vă ajută să vă ghidați în călătorii cu precizie și să evitați imprevizibilul. Sunetul sistemului audio vă oferă o experiență auditivă de înaltă calitate. Dotările de confort includ suport pentru cot și suport lombar, pentru o călătorie mai relaxantă.

Volanul cu padele, îmbrăcat în piele, este elegant și oferă o aderență confortabilă. De asemenea, volanul poate fi încălzit pentru a vă oferi o plăcere suplimentară în timpul condusului, mai ales în sezonul rece. Volanul multifuncțional vă permite să aveți acces ușor la diferite funcții ale mașinii.

În concluzie, BMW 740 anul 2023 este o mașină de lux, cu design elegant și o varietate de dotări moderne și tehnologii avansate. Cu opțiunea de leasing auto, puteți beneficia de toate aceste dotări și de confortul pe care îl oferă acest model. Avansul minim de 15% și perioada de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani vă oferă posibilitatea de a obține acest autoturism într-un mod accesibil. Este important de menționat că, în funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare poate varia. Astfel, pentru o mașină mai veche de 6 ani, perioada de finanțare este de maxim 4 ani, iar pentru una mai veche de 7 ani, perioada este de maxim 3 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 8 ani, perioada de finanțare este de maxim 2 ani, iar pentru o mașină mai veche de 9 ani, se poate realiza finanțarea pentru maxim un an. Astfel, vă putem oferi soluțiile potrivite în funcție de tipul de autovehicul și necesitățile dumneavoastră, și vă îndrumăm să ne contactați pentru mai multe informații.