Avans
Rata lunara

BMW M M32023 3.0 Benzină 510 cp 4.500 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M3
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
4.500 km
Putere motor
510 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Break
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €109.941

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorând performanțele de invidiat ale celebrei mărci BMW, ne îndreptăm atenția către un exemplar impresionant: BMW M3, ediția 2023. Acest automobil nu este doar o expresie a ingineriei germane de precizie, ci și un etalon al stilului și al performanței în categoria sa. Modelul M3 a fost mereu în fruntea tehnologică și design, propunând o experiență de conducere dinamică și captivantă. Astăzi, avem plăcerea să explorăm dotările generale și specifice ale unei mașini care poate fi accesată printr-un program de leasing auto, oferind o soluție de finanțare auto atrăgătoare, fie că e vorba de mașini în leasing noi sau de autoutilitare second hand.

Alege să conduci excelentul BMW M3 din 2023, beneficiind de avantajele unui credit auto, ce presupune un avans minim de 15%. Oferim perioade flexibile de finanțare, de la 1 până la 5 ani, cu condiția esențială ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani. Acest lucru este esențial pentru a încadra vehiculul în opțiunea de credit extern si pentru a vă bucura de condiții optime de leasing automobile.

Privind dotările generale, BMW M3 2023 vine echipat cu tehnologii de ultimă oră, de la sisteme de siguranță avansate, precum ABS și ESP, până la funcționalități menite să îmbunătățească experiența de condus, cum ar fi sistemul de asistență la schimbare bandă, asistența la fază lungă și multe altele. Conectivitatea este la nivelul așteptărilor, cu Android Auto, Apple CarPlay și Bluetooth, garantând o călătorie plăcută și eficientă. Confortul este maximizat prin scaune încălzite, hayon portbagaj electric și head-up display, toate acestea fiind completate de opțiuni de divertisment de top, inclusiv sound system și streaming muzical integrat.

Trecând la dotările specifice, acest superb auto second hand vine echipat cu adaptați de lumini și un sistem de climatizare în trei zone pentru o călătorie confortabilă, indiferent de condițiile meteo. Designul interior gri, cu piele integrală, conferă un aspect luxos și rafinat, în timp ce farurile laser asigură o vizibilitate fără precedent.

Un lucru este cert, fie că este vorba despre achiziționarea unei mașini în leasing noi sau a unui M3 second hand, BMW oferă garanția calității și a unei experiențe de neuitat la volan. Și nu uitați, capacitatea de finanțare pentru un vehicul second hand variază în funcție de vârsta mașinii, asigurându-vă că puteți planifica achiziția în mod inteligent și în conformitate cu cele mai bune opțiuni de credit auto sau leasing auto disponibile.

Concluzionând, BMW M3 din 2023 este o alegere excepțională pentru orice pasionat de autoturisme care caută o combinație perfectă dintre performanță, stil și tehnologie avansată. Și datorită opțiunilor de finanțare auto versatil, fie că este auto noi în leasing sau masini in leasing second hand, visul de a deține un astfel de automobil devine o realitate accesibilă mai multor entuziaști auto.