Avans
Rata lunara cu TVA

BMW M340i2020 3.0 Benzină 374 cp 31.793 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M340i
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
31.793 km
Putere motor
374 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €54.750

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Prezentăm cu mândrie modelul BMW M340i, anul de fabricație 2020, o adevărată capodoperă inginerească care îmbină eleganța desăvârșită cu performanțele sport, încapsulate într-o experiență de condus dinamică și de neuitat. Acest vehicul de elită este disponibil prin opțiuni variate de finanțare auto, cum ar fi leasing auto sau credit auto, oferind flexibilitate și ocazia perfectă de a deține o mașină emblematică.

Conform condițiilor de finanțare, ne face plăcere să vă informăm că pentru modelul BMW M340i un avans minim de 15% este necesar, iar perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. În cazul de față, având în vedere anul de fabricație, putem asigura că acest superb exemplar auto este eligibil pentru perioada maximă de finanțare, datorită faptului că nu depășește limita de 5 ani.

Dotările generale ale BMW M340i sunt îndeajuns să satisfacă chiar și cei mai pretențioși pasionați de autoturisme, incluzând sisteme avansate de siguranță și confort: ABS, Android Auto, Apple CarPlay și multe altele. Conectivitatea este asigurată prin Bluetooth și port USB, la care se adaugă încărcarea telefonului wireless, pentru o experiență tehnologică de ultimă generație.

Tehnologii ingenioase sunt reprezentate și de Asistența la pornirea în rampă, Asistența schimbare bandă, Avertizare în caz de accident și oboseală, precum și monitorizarea presiunii în anvelope, toate concepute pentru a spori siguranța și confortul atât al conducătorului auto, cât și al pasagerilor. Vehiculul se bucură și de oglinzi laterale electrice, geamuri electrice și volan multifuncțional îmbrăcat în piele.

Specificațiile autovehiculului sunt completate de elemente care aduc un plus de rafinament și performanță auto, cum ar fi un sistem de iluminare adaptiv, airbag-uri multiple pentru protecție sporită și asistenți de parcare, inclusiv o cameră 360° care transformă orice manevră într-o sarcină simplă. Autoturismul se mândrește de asemenea cu faruri LED și un interior luxos finisat în piele integrală de culoare neagră, garantând astfel că fiecare călătorie este efectuată înconjurat de un confort desăvârșit.

Toate călătoriile vor fi linistite și plăcute datorită sistemului de climatizare automată pe trei zone și a Adaptive Cruise Control, care mențin o temperatură plăcută și o viteză constantă fără efort din partea șoferului. Mai mult, autovehiculul vine cu un sticker de emisii clasificate 4 (verde), reconfirmând angajamentul BMW pentru eficiență și responsabilitate ecologică.

Fiind un auto second hand în condiție excepțională, cu un pachet generos de dotări, acest BMW M340i reprezintă opțiunea ideală pentru clienții interesați de masini in leasing sau credit extern, cu dorința de a experia calitatea și fiabilitatea renumită a mărcii. În cazul dorinței de finanțare auto, precum și pentru autoutilitare second hand sau auto noi in leasing, clientul beneficiază de o soluție personalizată pentru a se potrivi nevoilor și posibilităților sale financiare.

Prin urmare, indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini ce combina luxul cu tehnologia de ultimă oră, a unei autoutilitare fiabile sau doriți să explorati alte opțiuni de auto noi in leasing, BMW M340i 2020 merită luat în considerare pentru a vă satisface așteptările și pentru a vă propulsa într-o lume unde performanța întâlnește distincția.