Avans
Rata lunara

BMW M M340i2020 3.0 Benzină 374 cp 22.204 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M340i
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
22.204 km
Putere motor
374 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Portocaliu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €54.750

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Pasionații de automobile care sunt în căutarea unei mașini ce oferă atât performanță de top, cât și un nivel înalt de confort și tehnologie, vor fi cu siguranță încântați de BMW M340i, un model de lux din anul 2020 ce îmbină stilul sportiv cu eleganța specifică brandului german. Acest model de excepție nu doar că iese în evidență prin aspectul său atrăgător și dinamic, dar și prin dotările de ultimă oră care asigură o experiență la volan de neuitat.

BMW M340i se prezintă ca un vehicul capabil să răspundă oricărei nevoi pentru un șofer modern, gratie diversității de dotări și opțiuni de conectivitate. Cu un sistem ABS standard, apelare automată în caz de urgență și numeroase sisteme de avertizare, precum cele pentru accident sau oboseală, acest automobil oferă o siguranță sporită pe drum. Funcțiile moderne, cum ar fi bluetooth-ul, ceasurile de bord digitale, computerul de bord și controlul vocal, se alătură și altor caracteristici avansate precum dispozitivul antidemaraj electric, ESP și garantia oferită de producător.

Confortul nu este neglijat, cu geamuri electrice, hayon portbagaj electric, închidere centralizată și multe alte dotări care fac din orice călătorie o plăcere. De asemenea, experiența de conducere este îmbunătățită considerabil de jantele de aliaj, iluminarea ambientală și plafonul panoramic din sticlă, toate acestea contribuind la un habitaclu primitor și relaxant.

Pentru cei interesați să facă trecerea la un astfel de vehicul premium, există opțiuni diverse de finanțare auto și leasing auto, fie că doriți să achiziționați un auto second hand sau să explorați piața de autoutilitare second hand. Mașinile în leasing reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să beneficieze de ultimele tehnologii și confort fără să se împovăreze cu o cheltuială substanțială inițială. În plus, opțiunile de credit auto sau credit extern pot facilita achizitia acestui model BMW pentru diverse bugete.

Pentru BMW M340i, potențialii cumpărători trebuie să ia în considerare că, pentru a beneficia de un leasing automobile, este necesar un avans de minimum 15%, cu posibilitatea unei perioade maxime de finanțare între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului. Având în vedere că acest model este din anul 2020, clienții pot accesa un credit auto pentru o perioadă maximă de 5 ani, asigurând astfel un proces de finanțare flexibil și convenabil.

Ce complementează oferta de leasing auto pentru acest BMW M340i sunt dotările specifice precum airbag-urile multiple, sistemele de asistență la parcare, inclusiv cu cameră și direcție automată, clasificarea la emisii Euro 6, o condiție excelentă de vehicul second-hand, interior luxos cu finisaje în negru și pânză de înaltă calitate, și alte caracteristici care asigură un nivel de siguranță și confort pe măsura investiției.

Concluzionând, BMW M340i reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc un automobil care să combine perfect puterea și luxul cu opțiunea avantajoasă de finanțare auto sau leasing automobile, permițând o achiziție echilibrată și accesibilă a unei mașini excepționale.