Avans
Rata lunara

BMW M M340i2023 3.0 Benzină 374 cp 18.837 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M340i
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
18.837 km
Putere motor
374 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €66.561

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Atunci când vine vorba despre calitatea germană în materie de automobile, BMW se profilează ca unul dintre cele mai renumite nume de pe piață. Cunoscut pentru performanță, stil și inovație, BMW nu dezamăgește niciodată în ceea ce privește experiența de conducere. O dovadă clară în acest sens este BMW M340i, modelul anului 2023, o capodoperă a ingineriei moderne, dotată cu cea mai recentă tehnologie și caracteristici de confort pentru un nivel superior de performanță și siguranță.

Pentru cei interesați de achiziția acestui veritabil titan al șoselei, există soluții de finanțare auto care pot ușura povara investiției inițiale. În condițiile unui avans minim de 15% și a unei perioade de finanțare flexibile între 1 și 5 ani, acest vehicul poate fi al dvs. prin leasing auto, masini in leasing sau credit auto. O mașină precum BMW M340i, dat fiind că este un model din 2023, se încadrează perfect în criteriile de finanțare, fiind ideală atât pentru clientul interesat de auto noi in leasing, cât și pentru cei orientați spre autoutilitare second hand, și beneficiază de flexibilitate maximă în termeni de credit extern.

BMW M340i este, fără îndoială, un sedan sportiv care reușește să combine luxul cu performanța într-un mod ce nu poate fi ignorat. Vorbim aici despre o mașină care este dotată de la cap la coadă cu tehnologie de ultimă oră și caracteristici care îmbunătățesc nu doar confortul, ci și siguranța și performanța pe drum.

Printre dotările generale ale acestui model deosebit, veți găsi sisteme de siguranță de ultimă generație ca ABS și ESP, ce vă asigură controlul vehiculului chiar și în cele mai dificile condiții de conducere. Conectivitatea este asigurată de funcționalitățile Android Auto și Apple CarPlay, permițându-vă să vă bucurați de aplicațiile favorite în timp ce Bluetooth și controlul vocal aduc un plus de confort în utilizare.

Siguranța este un aspect cheie, așadar caracteristici precum apelarea automată în caz de urgență, avertizare în caz de accident și oboseală, asistență la schimbarea benzii, monitorizarea presiunii anvelopelor și funcții de recunoaștere a semnelor rutiere sunt prezente pentru a asigura liniștea dumneavoastră și a pasagerilor. Farurile cu faza lungă fără orbire, asistența la fază lungă și sistemul de frânare în caz de urgență sunt proiectate să minimizeze riscul de accidente.

Confortul interior nu este neglijat, cu dotări precum scaune încălzite, un sistem de navigație avansat, head-up display și un touchscreen intuitiv. De asemenea, pentru iubitorii de muzică, există un sound system de înaltă calitate, precum și posibilitatea de streaming muzical integrat. Iar cu ingineria orientată spre performanță, veți găsi un pachet sport complet, suspensie sport și o tracțiune 4x4 excepțională, pentru acei șoferi ce doresc să simtă în totalitate puterea și agilitatea BMW.

Trecând la dotările specifice, lumina exterioară este una dintre cele mai remarcabile, cu sistemul său de iluminare adaptiv și faruri LED. Siguranța este întărită de airbag-uri frontale, laterale și suplimentare, iar confortul este dat de opțiuni precum asistentul de parcare și un control climatic automat de ultimă generație.

Acest model M340i este într-o condiție excelentă, fiind un vehicul second-hand ce arată și funcționează ca nou. Interiorul în nuanță de negru și materialul de calitate vă vor face să vă simțiți la bordul unui autoturism de lux. Cu o configurație de uși care oferă acces comod, acesta este un vehicul care se va potrivi de minune atât vieții urbane, cât și călătoriilor lungi sau aventurilor pe drumuri mai puțin bătute.

Această bijuterie este disponibilă prin varii forme de credit auto și leasing auto, prezintă flexibilitate în finanțarea auto, și se aliniază normelor de credit extern. Opțiunile de masini in leasing sau automobile second hand facilitează achiziția unui vehicul de calitate fără a impacta bugetul personal în mod excesiv.

Cu o eleganță inconfundabilă și cu performanțe la nivelul celor mai înalte standarde, BMW M340i va transforma fiecare deplasare într-o experiență unică. Dacă sunteți în căutarea unui automobil care să reflecte prestigiu, tehnologie avansată și plăcere pură de a conduce, vă recomandăm călduros să considerați acest model ca opțiunea dvs. principală în contextul unei finanțări avantajoase precum leasing automobile sau credit auto.