Avans
Rata lunara

BMW M M82023 4.4 Benzină 625 cp 17.240 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M8
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
17.240 km
Putere motor
625 cp
Cilindree
4.400 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €112.088

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW este sinonimă cu inovația, performanța și luxul în industria auto. Modelul M8, parte a legendarului segment M, continuă să îmbrățișeze aceste valori, oferind o experiență de conducere de neegalat datorită ingineriei germane de excepție. Oferind o îmbinare între confortul de clasa superioară și agilitatea sportivă, BMW M8 se adresează celor care caută o mașină performantă, dar totodată elegantă și sofisticată.

Anul 2023 marchează introducerea unui model M8 care îmbrățișează cele mai noi tehnologii și dotări de lux. Această mașină este o alegere remarcabilă pentru cei interesați de un auto second hand recent sau un vehicul nou în leasing.

Introducând detalii tehnice și dotări de confort, BMW M8 este echipat cu sisteme avansate precum ABS, asistență la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident și oboseală, Android Auto și Apple CarPlay, garantând că fiecare călătorie este sigură și conectată. Experiența audio este completată de un sound system de înaltă calitate, iar confortul este maximizat de scaune încălzite și ventilate, hayon electric și un head-up display care vă permite să rămâneți concentrați pe drum.

Dotările specifice includ lumini adaptative, airbag-uri frontale, camere și sisteme de asistență pentru parcare, climatizare automată pe patru zone și un interior rafinat finisat în piele integrală. În plus, cu un sticker de emisii 4 (verde), modelul M8 este atât performant, cât și responsabil față de mediu, încadrându-se în clasă de emisii Euro 6.

Alegerea unui BMW M8 înseamnă nu doar un pas către un autovehicul de înaltă performanță, ci și accesibilitatea financiară printr-o varietate de soluții de finanțare auto. Optând pentru un leasing auto, aveți posibilitatea de a beneficia de avantajele posesiei unei mașini noi sau auto second hand fără a achita integral suma pe loc. Cu un avans de minim 15% și perioada de finanțare flexibilă între 1 și 5 ani, aveți libertatea de a alege planul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră financiare.

Se încurajează cele interesate de masini în leasing sau autoutilitare second hand să considere acest model care, grație politicilor noastre de credit auto sau credit extern, este accesibil pentru finanțare atât timp cât vechimea acestuia nu depășește 5 ani. Astfel, un BMW M8 an 2023 poate fi finanțat fără griji pentru încă 5 ani, asigurându-vă că beneficiați de performanța și eleganța Germană pentru o perioadă îndelungată.

Inclusiv pentru entuziaștii care preferă leasing automobile sau cele interesate de creditul pentru auto noi în leasing, BMW M8 este o alegere ideală care răspunde dorinței de finanțare auto cu condiții flexibile și avantajoase. Considerăm acest model un reper al excelenței germane în materie de autoturisme, iar posibilitatea de a-l achiziționa prin vehicule în leasing adaugă valoare și accesibilitate ceea ce altfel ar putea fi considerat un lux.

În concluzie, BMW M8 2023 este o expresie a tehnologiei avansate, designului inovator și a confortului excepțional, toate acestea devenind accesibile printr-o paletă variată de opțiuni de finanțare auto și leasing auto ce corespund nevoilor dumneavoastră.