Avans
Rata lunara cu TVA

BMW M8502020 4.4 Benzină 530 cp 44.900 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M850
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
44.900 km
Putere motor
530 cp
Cilindree
4.395 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €71.519

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Pasionații de autovehicule cu linii elegante și performanțe de top vor fi încântați să descopere BMW M850, modelul anului 2020, o mașină care reprezintă vârful tehnologiei și luxului german. Această bijuterie pe patru roți nu doar că emană un aer de exclusivitate, ci este echipată cu o gamă impresionantă de dotări generale și specifice, concepută să satisfacă chiar și cei mai pretențioși conducători auto.

Un aspect semnificativ pentru cei interesați este disponibilitatea facilităților de leasing auto și finanțare auto. Această opțiune de achiziție permite un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare flexibilă, întinzându-se între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea autovehiculului. Datorită anului său de fabricație, 2020, acest model BMW M850 se califică pentru perioada maximă de finanțare. Utilizarea instrumentelor de credit extern sau intern pot îngădui un acces mai simplu la proprietatea acestui vehicul.

Privind dotările generale, unitatea dispune de sisteme de siguranță și confort la cele mai înalte standarde: ABS și ESP pentru un control optim pe carosabil, asistență automată în caz de accident, alerte pentru oboseală și pentru părăsirea benzii de circulație, funcții de frânare de urgență, și nu numai. Aprecierea pentru tehnologie este evidentă în facilități precum încărcare wireless pentru telefon, Apple CarPlay pentru sincronizarea perfectă cu dispozitivele mobile, precum și un sistem de navigație intuitiv.

Facilități precum închiderea centralizată, intrarea fără cheie și servodirecția susțin ideea unei experiențe de condus fără efort, pe când confortul este garantat de scaunele încălzite și reglabile electric, head-up display și un hayon portbagaj electric pentru comoditate sporită la încărcare sau descărcare.

Pentru cei ce sunt în căutarea de masini in leasing sau autoutilitare second hand, trebuie să știe că tehnologiile de asistență la parcare, inclusiv camera 360° și sistemul de direcție automată, împreună cu sistemul de climatizare automată în patru zone și farurile laser, vă aduc cea mai inovativă experiență de condus și confort.

Mai mult decât atât, în categoria dotărilor specifice, BMW M850 se mândrește cu sisteme de adaptare a luminilor, multiple airbag-uri și chiar pilot automat cu funcție de adaptare a vitezei. Acest auto second hand asigură conformitatea cu cele mai noi standarde, având clasă de emisii Euro6d-TEMP și pachet de emisii cu sticker verde.

Un aspect cheie pentru cei ce preferă leasing automobile este că acest model specific prezintă un interior negru din piele integrală, luminile adaptive față de tip laser și adaptabilitate către condițiile de drum specifice Germaniei.

Achiziționarea unui auto noi în leasing implică mai mult decât accesibilitate financiară; promite o experiență de conducere de neegalat, unde siguranța, confortul și tehnologia se îmbină într-un singur vehiculul premium. Iar pentru cei ce doresc un credit auto pentru a se bucura de această măiestrie de inginerie, BMW M850 este o alegere ce se mulează perfect pe cerințele contemporane ale unui șofer avizat.