Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X32019 2.0 Diesel 190 cp 159.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X3
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
159.000 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €28.489

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW X3 din 2019 este o reflectare impecabilă a spiritului german pentru inovație, performanță și lux. Creat să impresioneze, acest SUV a fost conceput pentru a oferi o experiență de condus confortabilă și sigură. Cu design-ul său robust, dotările sale avansate și fiabilitatea recunoscută, BMW X3 se poziționează ca o alegere ideală pentru cei interesați de un autovehicul la standard înalt.

Beneficiind de o serie impresionantă de funcții axate pe audio și tehnologie, X3 vine echipat cu sisteme moderne ca Bluetooth, o varietate de opțiuni de radio, sistem hands-free pentru o comunicare în siguranță, port USB pentru multimedia portabilă și un sistem de navigație pentru destinații precise. Totodată, sistemul audio de înaltă calitate și conectivitatea la internet oferă divertisment deplin pe parcursul călătoriei.

Confortul este un alt pilon al experienței BMW, X3 oferind un climatronic pe 3 zone, multiple finisaje interioare, inclusiv tapiterie din mix de piele și textil, scaune sport la față și cotiere elegante atât la față cât și la spate. Volanul îmbrăcat în piele, cu funcții multifuncționale și schimbător de viteze, împreună cu funcțiile Keyless Go și senzor de ploaie, contribuie la o călătorie liniștită și confortabilă.

Sistemele electronice avansate și de asistență oferite de X3 pun la dispoziție funcții automate și sisteme de iluminare LED, îmbunătățind siguranța și facilitând adaptarea ușoară la diferite condiții de drum. Pilot automat, senzori de parcare și faruri autoadaptive sunt doar câteva din multitudinea de dotări electronice ce sporesc încrederea în timpul condusului.

Performanța este garantată de jantele de aliaj de 19 inch și cauciucurile Run-flat, oferind o conducere stabilă și sigură. Siguranța este, de asemenea, o prioritate maximă pentru BMW, X3 dispunând de sisteme avansate de asistență și control, de la ABS și ESP, până la sisteme de avertizare la coliziune și frânare automata pentru pietoni.

Serviciile post-vânzare și opțiunile de finanțare sunt la fel de atractive ca și autovehiculul în sine. BMW X3 este o propunere tentantă pentru cei interesați să îmbine stilul cu funcționalitatea, oferind și o varietate de opțiuni de finanțare auto. Pentru profesioniști și persoane fizice interesate de leasing auto sau credit auto, există condiții de finanțare flexibile, inclusiv posibilități de finanțare pentru persoane cu venituri externe sau pentru clienții cu un istoric negativ. Mai mult, mașinile în leasing sunt accesibile cu un avans de minim 15% și cu perioade de finanțare între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului.

Specific pentru BMW X3, dacă mașina are sub 5 ani, poate fi finanțată pentru o perioadă de până la 5 ani. Pentru vehicule între 6 și 9 ani, durata finanțării se ajustează în consecință, oferind flexibilitate și avantaje pentru diverse categorii de clienți, inclusiv pentru cei interesați de autoutilitare second hand sau de auto noi în leasing.

Cu o condiție tehnică și estetică ireproșabilă, seria de dotări extinse și opțiunile de finanțare gândite pentru a satisface nevoile diversificate ale clienților, BMW X3 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută calitatea și performanța recunsocute ale mărcii BMW. Prețul competitiv include TVA și este deductibil, ilustrând încă o dată angajamentul BMW pentru valoare și servicii de top.