Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X3 M402021 3.0 Diesel 326 cp 51.780 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X3
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
51.780 km
Putere motor
326 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €56.660

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW X3 M40 este un model de masina fabricat de producatorul german BMW. Acesta este un autoturism de lux care ofera o gama larga de dotari si caracteristici tehnologice avansate. Masina este disponibila in varianta anului 2021 si poate fi achizitionata prin intermediul unui leasing auto sau prin finantare auto.

Din punct de vedere al dotarilor generale, BMW X3 M40 este echipat cu ABS, Android Auto, Apple CarPlay si Bluetooth, care faciliteaza conectivitatea cu smartphone-ul si permit redarea muzicii sau preluarea apelurilor in mod hands-free. Masina dispune de anvelope de vara si are sistem de apelare automat in caz de urgenta, pentru o mai mare siguranta.

Printre dotarile suplimentare se numara asistenta pentru faza lunga, asistenta la pornirea in rampa si asistenta la schimbarea benzii, care faciliteaza condusul in conditii de trafic intens. Masina este dotata cu avertizare in caz de accident si avertizare in caz de oboseala, pentru a asigura o calatorie in siguranta.

In ceea ce priveste confortul si functionalitatea, BMW X3 M40 are ceasuri de bord digitale, computer de bord si control vocal. Masina dispune de geamuri electrice si hayon portbagaj electric, pentru o utilizare mai usoara. De asemenea, are sistem de incalzire auxiliara si incarcare wireless pentru telefonul mobil.

Masina este prevazuta cu sistem de navigatie, monitorizare a presiunii anvelopelor si oglinda retrovizoare cu intunecare automata. Are oglinzi laterale electrice si senzor de lumini si ploaie automat, pentru un plus de comoditate. BMW X3 M40 are si sistem audio de calitate superioara, oferind o experienta de auditie exceptionala.

Dotarile specifice ale masinii includ adaptive cornering lights, care asigura o iluminare mai buna in viraje, camera cu vizibilitate 360 de grade pentru asistenta la parcarea, atat fata, cat si spate, si sisteme de directie automata pentru o manevrare mai usoara.

BMW X3 M40 are o clasificare a emisiilor Euro 6 si o versiune specifica pentru Germania. Masina este disponibila si pe piata autoturismelor second-hand, cu conditia ca aceasta sa nu fie mai veche de 5 ani. In functie de varsta masinii, aceasta poate fi finantata pe o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani. De exemplu, daca masina are mai putin de 6 ani, aceasta poate fi finantata pe 4 ani, iar daca are peste 9 ani, doar pe o perioada de 1 an.

Pentru a achizitiona BMW X3 M40 prin leasing auto sau finantare auto, este necesar un avans de minim 15% din valoarea masinii. Aceasta optiune de finantare ofera posibilitatea de a beneficia de un autovehicul de lux, cum este BMW X3 M40, fara a plati integral costul acestuia in momentul achizitiei.

In concluzie, BMW X3 M40 este o masina premium care ofera o gama completa de dotari si caracteristici avansate. Aceasta poate fi achizitionata prin intermediul unui leasing auto sau prin finantare auto, cu un avans de minim 15% si o perioada maxima de finantare cuprinsa intre 1 si 5 ani, in functie de varsta masinii. Alegerea acestei masini reprezinta o investitie sigura si o experienta de conducere exceptionala.