Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X32021 2.0 Diesel 190 cp 169.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X3
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
169.000 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €30.989

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW este recunoscută la nivel global pentru crearea de automobile ce combină performanța, calitatea și luxul, redefinind astfel standardele plăcerii de a conduce. Modelul BMW X3, apărut în anul 2021, se poziționează ca un SUV de clasă premium, proiectat să ofere o experiență de conducere excepțională, indiferent de drumul ales. Vehiculul aduce împreună tehnologie avansată, confort fără compromisuri și un design care capătă admirație la fiecare privire.

Privind la infrastructura tehnologică, noul BMW X3 dispune de sisteme și funcții moderne pentru a îmbunătăți atât siguranța cât și plăcerea de a conduce. Printre acestea, se numără Apple CarPlay și Android Auto pentru o conectivitate optimă cu smartphone-ul, Bluetooth pentru conectare wireless, radio pentru divertisment audio, precum și sistem hands-free, port USB, sistem de navigație pentru un ghidaj precis și un sistem audio de înaltă fidelitate. Un monitor cu touch screen facilitează accesul la controale și funcții multimedia.

Confortul este completat de echipamente opționale precum Climatronic cu 3 zone pentru a păstra un mediu plăcut în cabină, indiferent de condițiile exterioare. Plafonul panoramic permite lumina naturală să inunde interiorul, creând un spațiu aerisit, iar tapiteria din piele și scaunele încălzite atât pentru șofer cât și pentru pasager oferă o atmosferă de lux și comfort. Mai mult, modelul este echipat cu o gamă largă de facilități cum ar fi cotiera pentru scaunele din față și spate, volan din piele, sport și multifuncțional, precum și sistemul Keyless Go ce permite accesul în vehicul și pornirea motorului fără cheie.

Pentru o siguranță sporită și asistare în timpul călătoriei, X3 vine echipat cu pilot automat, faruri LED, diverse camere video pentru o vizibilitate îmbunătățită în jurul vehiculului, oglinzi exterioare cu reglare electrică, încălzite și rabatabile electric, și numeroase sisteme de asistență la condus pentru a ține vehiculul în siguranță pe șosea.

Performanța este subliniată de jantele din aliaj de 19 inch și cauciucuri Run-flat, care asigură o aderență superioră și siguranță sporită. Siguranța este garantată prin sisteme de ultimă generație precum ABS și ESP, alături de diverse sisteme de asistență la franare și avertizare, ajutorând la prevenirea coliziunilor și protejând atât ocupanții cât și pietonii.

Când vine vorba de finanțare auto și leasing automobile, gama de opțiuni oferite este vastă și adaptată nevoilor individuale ale fiecărui client. Avansul minim este de 15%, iar perioadele de finanțare variază între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului, așadar puteți obține o mașină în leasing cu ușurință. O masină nu mai veche de 5 ani poate fi finanțată pe o perioadă de până la 5 ani, deschizând calea către achiziția unui auto second hand sau autoutilitare second hand, dar și auto noi în leasing.

Pentru o evaluare a ofertelor de finanțare, credite auto, inclusiv pentru clienții cu credit extern sau pentru cei cu istoric negativ, și pentru opțiunile de leasing auto potrivite, este recomandat să luați legătură cu consultanții de specialitate. În acest fel, puteți beneficia de soluții personalizate și adaptate la nevoile dumneavoastră, fie că este vorba despre finanțarea unei mașini în leasing sau de achiziția unei mașini noi sau second hand cu un credit auto avantajos.

BMW X3 prezentat este un veritabil exemplu de inovație și confort. Cu rulaj certificat, garanție standard și posibilitatea de extindere, acest SUV este pregătit pentru a-și întâmpina noul proprietar, oferind o stare tehnică și estetică impecabilă, la un preț competitiv care include TVA deductibil. Descoperiți plăcerea de a conduce și siguranța pe care o oferă acest autoturism remarcabil.