Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X32022 2.0 Diesel 190 cp 18.648 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X3
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
18.648 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €58.470

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducere în lumea BMW X3: Un punct de referință în segmentul SUV-urilor premium, modelul BMW X3 al anului 2022 este un etalon al luxului, performanței și tehnologiei inovative. Cu un design sofisticat, care răspunde nevoilor șoferilor moderni, BMW X3 se prezintă ca o alegere ideală pentru cei care caută un automobil capabil să combine confortul cu dinamismul specific mărcii BMW.

Acum, imaginați-vă că puteți poseda acest remarcabil vehicul prin intermediul opțiunilor atrăgătoare de finanțare, cum ar fi leasingul auto sau creditul auto. În cadrul ofertei noastre, BMW X3 poate fi finanțat cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare care variază între 1 și 5 ani, oferind flexibilitate maximă și adaptabilitate la necesitățile financiare ale clienților.

Dotările generale includ o gamă vastă de caracteristici premium, cum ar fi sistemul ABS, ESP și frânare în caz de urgență, asigurând siguranța optimă pentru toți pasagerii. Functia de apel automat în caz de urgență și avertizare în caz de accident oferă o mai mare liniște sufletească. Confortul este la un nivel superior, grație geamurilor electrice, închiderii centralizate și reglării electrice a scaunelor, iar sistemele moderne de asistență pentru schimbarea benzii și recunoașterea semnelor rutiere sunt dovezi ale angajamentului BMW pentru inovație și asistență conducătorului auto.

Sistemul de navigație, conectivitatea Bluetooth și WLAN / WiFi hotspot transformă BMW X3 într-un autovehicul conectat perfect cu lumea digitală, în timp ce ceasurile de bord digitale și head-up display-ul oferă toate informațiile necesare cu un simplu privire. Încărcarea wireless a telefonului aduce un plus de conveniență, iar suportul lombar și scaunele încălzite garantează că orice călătorie, indiferent de durată, va fi una plăcută.

De asemenea, lista impresionantă include elemente ca hayonul portbagaj electric, oglinzile laterale electrice, suspensia sport și tracțiunea 4x4, toate reflectând hibridizarea perfectă între funcționalitate și stilul sportiv.

Pentru cei interesați de achiziția unei mașini în leasing, trebuie specificat că BMW X3 este disponibilă și prin finanțare auto, putând alege între diverse forme, precum leasing automobile sau credit extern. Mai mult, pentru auto second-hand, condiția de finanțare presupune ca vehiculul să nu fie mai vechi de 5 ani, pentru a putea beneficia de un plan de finanțare pe încă 5 ani. În cazul în care vehiculul este mai vechi, condițiile de finanțare se ajustează corespunzător vârstei automobilului.

La secțiunea Dotările Specifice, BMW X3 prezintă avantaje suplimentare, cum ar fi luminile farurilor laser și ceaț și carligul remorcă pivotant. Sistemul de climatizare automată cu 3 zone asigură un mediu confortabil pentru toți ocupanții. Adăugat la acestea sunt airbag-uri față, laterale și altele, precum și sistemele avansate de asistență la parcare.

Pentru clienți interesați de masini in leasing, oferim posibilități de leasing auto adaptabile nevoilor individuale, garanția calității și întreținerea facilitată, care fac parte din pachetul standard BMW.

Încheiere: BMW X3 este, fără îndoială, o declarație de performanță și stil, și vă așteaptă să vă bucurați de excelență germană atât printr-un credit auto, cât și prin opțiunile de leasing auto. Explorați lumea posibilităților de finanțare auto și deveniți proprietarul unui SUV premium, adaptat pentru distincție și aventură în orice situație.