Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X4 M402019 3.0 Diesel 326 cp 84.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X4
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
84.000 km
Putere motor
326 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €53.560

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW X4 M40 este un autovehicul sportier dezvoltat de producătorul german BMW. Această mașină de lux este echipată cu numeroase dotări și tehnologii avansate pentru a oferi o experiență de conducere de excepție.

Dotările generale ale BMW X4 M40 includ ABS, Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitatea cu smartphone-ul, anvelope de vară pentru performanțe excelente pe șosea, precum și asistență la pornirea în rampă și asistență la schimbarea benzii pentru siguranță și confort sporite.

De asemenea, acest model dispune de dotări precum avertizare în caz de accident și în caz de oboseală, control vocal pentru comenzi hands-free, sistem de navigație pentru a ajunge la destinația dorită, și sistem de control al vitezei pentru o experiență de condus relaxată.

Pentru confortul pasagerilor, BMW X4 M40 oferă scaune încălzite și ventilate, scaune sport pentru suport optim în timpul conducere sportive, iar volanul îmbrăcat în piele este încălzit pentru a oferi o senzație premium în timpul conducerii.

Pentru siguranță și vizibilitate, acest model dispune de proiectoare de ceață, monitorizare a presiunii anvelopelor, monitor pentru unghiul mort, precum și sistem de recunoaștere a semnelor rutiere.

BMW X4 M40 vine și cu tehnologii inovatoare, cum ar fi head-up display pentru a afișa informații importante în câmpul vizual al șoferului și încărcare wireless a telefonului pentru o încărcare convenabilă în timpul călătoriilor.

Această mașină poate fi achiziționată prin leasing auto, oferind astfel posibilitatea de a plăti în rate. Prin intermediul unui leasing, puteți beneficia de un avans de minim 15% și de o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini în leasing, BMW X4 M40 este o opțiune excelentă. Pe lângă faptul că este un autovehicul de lux, acest model are un an de fabricație 2019, îndeplinind astfel criteriul de a nu fi mai vechi de 5 ani pentru a fi finanțat pe o perioadă de 5 ani.

Pentru informații suplimentare despre finanțarea auto și opțiunile disponibile, vă recomandăm să contactați un consultant specializat în leasing auto. Ei vă vor putea oferi detalii despre condițiile de finanțare, precum și despre alte opțiuni de mașini disponibile în leasing.

Auto Second Hand