Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X42019 2.0 Benzină 252 cp 39.402 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X4
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
39.402 km
Putere motor
252 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €44.430

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW, cunoscută la nivel global pentru excelentul său amestec dintre performanță, stil și fiabilitate, și-a consolidat reputația prin crearea modelului X4. Mașina pe care o prezentăm, un BMW X4 din 2019, este un exemplar care impresionează prin dotările sale generoase și condiția de a fi un vehicul second-hand bine întreținut. Cu o siluetă modernă și sportivă, acest automobil este gata să ofere o experiență de conducere la cel mai înalt nivel.

În privința dotărilor generale, BMW X4 vine echipat cu sisteme de siguranță de ultimă oră cum ar fi ABS, ESP și multe alte funcții utile ce cresc confortul și securitatea pasagerilor: anvelope de iarnă, apel automat în caz de urgență, asistență la schimbarea benzii, frânare în caz de urgență, sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor și multe altele. De asemenea, include facilități moderne precum sistemul de navigație, conexiune Bluetooth, streaming muzical integrat și un sistem de încărcare wireless pentru telefon, toate pentru a răspunde nevoilor actuale ale șoferilor și pasagerilor.

Dotările specifice ale acestui model BMW X4 includ adaptarea iluminatului - cu faruri LED și adaptive cornering lights, airbag-uri multiple, sisteme de asistență la parcare cu cameră și direcție automată, în plus față de finisajele interioare de înaltă calitate precum pielea integrală și elemente decorative în culoarea neagră. Clasa de emisii Euro 6 subliniază responsabilitatea eco a acestui model, iar sticker-ul emisii de culoare verde atestă faptul că mașina respectă cele mai noi norme de mediu.

Un aspect important pentru potențialii cumpărători este opțiunea de finanțare auto, care îi include pe cei interesați de un credit auto sau leasing auto. Acest BMW X4, fiind din anul 2019, se încadrează perfect în condițiile de finanțare, permițând finanțarea pe o perioadă de până la cinci ani, cu un avans minim de 15%. Opțiunea finanțării, fie că e vorba despre credit auto sau leasing auto, este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să se bucure de un vehicul premium fără a plăti întregul cost inițial.

Este esențial de știut că aceste soluții de finantare auto sunt disponibile nu numai pentru mașini în leasing dar și pentru achiziția de auto second hand și autoutilitare second hand. Pentru cei care caută mașini în leasing, BMW X4 este o alegere ideala. Cu auto noi in leasing și o gamă largă de vehicule accesibile prin leasing automobile, clienții sunt invitați să beneficieze de plăcerile și libertatea pe care le oferă BMW.

În rezumat, BMW X4 din 2019 este o combinație exclusivistă de stil, putere și tehnologie avansată, făcându-l un automobil extrem de dorit pe piața auto second hand. Cu opțiunile de finantare flexibile, acest SUV de lux poate fi accesibil oricui dorește să experimenteze calitatea și performanța de top caracteristice brandului BMW.