Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X4 M2021 3.0 Benzină 510 cp 53.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X4 M
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
53.000 km
Putere motor
510 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €83.895

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperă eleganța și puterea îmbinate în prestigiosul BMW X4 M, modelul din anul 2021, un automobil ce încorporează spiritul inovației și performanței la cele mai înalte standarde. Faimosul producător german reușește să contureze prin acest model o fuziune între estetica dinamică a unui coupe sport și robustețea unei mașini SUV, oferind astfel o experiență unică de condus.

BMW X4 M se distinge prin setul său generos de dotări. Din capitolul „Dotări Generale”, vehiculul impresionează cu sisteme de siguranță și confort, precum ABS pentru o frânare sigură și controlată, ESP ce menține stabilitatea autoturismului, și servodirecție oferind manevrabilitate sporită. Experiențele multimedia sunt îmbunătățite prin Bluetooth și sistem de navigație, iar pentru siguranța personală este echipat cu un dispozitiv antidemaraj electric și sistem de alarmă. Confortul călătoriei este asigurat de încărcarea telefonului wireless, geamuri electrice, hayon portbagaj electric, scaune încălzite în față și spate și un plafon panoramic din sticlă ce oferă o atmosferă luminoasă și aerisită.

Pe partea de „Dotări Specifice”, BMW X4 M dispune de airbag-uri multiple pentru siguranța pasagerilor, asistent de parcare pentru ușurința manevrării, pilot automat pentru o conducere relaxată pe distanțe lungi, și un sistem de climatizare automată cu trei zone pentru un confort termic personalizat. Interioarele de piele integrală și luminile față cu tehnologie LED subliniază luxul și modernitatea pe care BMW ți le oferă.

Pentru cei interesați de o modalitate optimă de achiziție, opțiunile de leasing auto și finanțare auto se prezintă ca soluții atractive. În corespundere cu condițiile de finanțare, BMW X4 M se încadrează perfect pentru o finanțare ce păstrează vehiculul actual și competitiv pe piață. Se poate opta pentru soluții flexibile precum credit auto sau credit extern, garantând astfel obținerea rapidă și fără bătăi de cap a autoturismului dorit. De menționat este că, pentru a te bucura de opțiunile de finanțare pentru autovehicule precum auto second hand sau autoutilitare second hand, este necesar un avans de minim 15%, iar perioada de finanțare se întinde între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului.

Indiferent dacă alegi să îți îndrepți atenția către auto noi în leasing sau mașini în leasing, important este să ai în vedere că pentru un model BMW X4 M anul 2021, finanțarea se poate extinde pe maximum 5 ani. În timp ce mașinile mai în vârstă de 5 ani pot fi finanțate pe perioade decrescătoare, în funcție de anul de fabricație, acest model vine cu promisiunea unei durate maxime de finanțare, asigurându-te că investiția ta va rămâne competitivă pe piață.

Pentru iubitorii de viteză și lux, dar și pentru persoanele practice care se gândesc la un parc auto eficient și în expansiune, automobilele precum BMW X4 M sunt disponibile și accesibile prin opțiuni de leasing automobile. Învinge provocările financiare și pornește la drum într-un vehicul premium, susținut de planurile noastre de finanțare, fie că ești în căutarea unei mașini în leasing pentru uz personal, fie pentru o flotă de auto second hand sau autoutilitare second hand pentru afacerea ta.

Cu un aspect impunător, dotări de top și posibilități flexibile de finanțare, BMW X4 M 2021 se ridică la nivelul aspirațiilor oricărui cunoscător de automobile care caută performanță, stil și fiabilitate.