Avans
Rata lunara

BMW X52020 3.0 Diesel 265 cp 74.600 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X5
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
74.600 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €65.926

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW este renumită pentru producția de autovehicule de înaltă calitate, ce combină luxul, confortul și performanța. Modelul BMW X5 din anul 2020 se înscrie pe deplin în filozofia brandului, fiind o alegere excelentă pentru cei căutători de aventură și conducere dinamică. Acest SUV premium, cu o prezență impunătoare pe drum, vine echipat cu o varietate de dotări generale și specifice ce adaugă valoare și rafinament experienței de condus.

Dotările specifice ale acestui BMW X5 includ asistență la parcare cu cameră, interior de culoare neagră, faruri laser pentru o vizibilitate superioară, tapiserie din piele integrală ce oferă o notă de lux și confort, dar și un sistem de climatizare automată cu două zone pentru un control perfect al temperaturii. Vehiculul este echipat și cu sisteme de siguranță și asistență de top, care sunt proiectate pentru a oferi protecție pasagerilor și pentru a ușura experiența la volan.

În plus, acest BMW X5 poate fi achiziționat beneficiind de avantajele financiare ale unui TVA deductibil și este disponibil pe stoc pentru o livrare imediată. În cazul în care sunteți interesați de finanțare auto, oferim condiții avantajoase de leasing auto sau credit auto, cu posibilitatea de a opta pentru un avans de la minim 20%, în funcție de preferințele personale și necesități. Optând pentru masini in leasing, beneficiile sunt multiple, de la flexibilitate în structurarea plăților până la o posibilă eficientă a costurilor pe termen mediu și lung.

Adaptându-ne la cerințele clienților noștri, oferim posibilitatea de finantare auto pentru o perioadă de 1 până la 5 ani, cu condiția ca vehiculul să nu depășească vârsta de 5 ani. Astfel, pentru un autovehicul care are 6 ani îi putem oferi un leasing auto pe maxim 4 ani, pentru unul de 7 ani - finanțare pe 3 ani, pentru unul de 8 ani - finanțare pe 2 ani, iar pentru mașini in leasing care depășesc vârsta de 9 ani, puteți beneficia de finantare auto pe un an.

Acest autovehicul, un BMW X5 robust din anul 2020, este ideal pentru cei care caută un auto second hand de calitate, gata să aducă un plus valoare și eficiență cotidianului. Pentru cei care doresc să investească într-un auto noi in leasing sau într-o autoutilitară second hand, echipa noastră de experți este gata să ofere consultanță și soluții de finanțare auto prin intermediul creditului extern sau intern.

În concluzie, fie că sunteți în căutarea unui BMW X5 sau a altei mașini de lux, opțiunile noastre de leasing automobile și ofertele de finantare sunt concepute pentru a vă sprijini în achiziția autovehiculului dorit. Vă invităm să ne contactați pentru a discuta mai multe despre nevoile dumneavoastră și despre cum vă putem ajuta să aflați pe drumul către noul dumneavoastră autovehicul.