Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X5 M2020 4.4 Benzină 625 cp 33.500 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X5 M
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
33.500 km
Putere motor
625 cp
Cilindree
4.395 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €111.306

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Când vine vorba de performanță, lux și inovație, BMW se poziţionează definitiv în fruntea industriei auto. Un exemplu strălucit al promisiunii mărcii este BMW X5 M, modelul anului 2020, care impresionează nu numai prin aspectul său robust și sportiv, dar și printr-o listă extensivă de dotări care le conferă statutul de etalon în clasa sa. Acest SUV elegant combină utilitatea necesară unei familii cu plăcerea de a conduce specifică unui autovehicul sport, revitalizând fiecare călătorie cu tehnologii de ultimă oră.

Dotările generale ale acestui BMW X5 M, aflate într-o perfectă armonie cu design-ul său sofisticat, includ sisteme de siguranță și confort de ultimă generație. ABS-ul asigură o oprire sigură și controlată, în timp ce sistemele Android Auto și Apple CarPlay extind funcționalitățile smartphone-ului direct pe ecranul central al vehiculului. Anvelopele de vară optimizează performanța pe drumurile uscate iar apelarea automată în caz de urgență oferă o siguranță sporită în momentele critice.

Avem inclusiv asistență pentru fază lungă, la pornirea în rampă și schimbarea bandei, precum și un sistem de avertizare în caz de accident sau oboseală. Funcțiile Bluetooth și controlul vocal adaugă confort în utilizare, iar sistemul de navigație, fondul sonor premium și opțiunile de încărcare telefon wireless răspund nevoilor actuale tehnologice.

La aceste dotări generale se adaugă și numeroase dotări specifice, între care Airbag-uri multiple, adaptarea lumiiilor adaptive pentru o vizibilitate îmbunătățită în orice condiții, clasă de emisii Euro6d-TEMP și sistem climatizare automat cu patru zone, garantând un confort maxim tuturor pasagerilor.

Pentru cei interesați de finanțare auto, este important de menționat că proprietarii pot beneficia de opțiuni flexibile de leasing auto, cu un avans minim de 15%. În funcție de vechimea vehiculului, perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani. Având în vedere că acest BMW X5 M este un model din 2020, poate fi achiziționat printr-un credit auto sau mașini în leasing pentru încă un termen maxim de 5 ani, garantând astfel că procesul de achiziție este atât de accesibil cât și convenabil.

Adăugăm la aceasta că mașina se încadrează în condițiile pentru auto second hand, neavând o vechime mai mare de 5 ani. În cazul unui autovehicul care depășește această vechime, durata de finanțare se ajustează corespunzător, oferind totodată soluții de leasing automobile sau autoutilitare second hand adaptate nevoilor fiecărui client.

Oferind un amestec unic de eleganță și abilități tehnologice de top, BMW X5 M se face remarcat pe piața de leasing auto, devenind un candidat ideal pentru clienții care caută performanță, siguranță, și stil într-un pachet finanțabil. Indiferent dacă doriți un auto nou in leasing sau să explorați opțiunile de credit extern, BMW X5 M este adaptat pentru a răspunde cu eminență cererilor variate ale pasionaților de automobile.