Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X5 M2021 4.4 600 cp 25.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X5 M
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
25.000 km
Putere motor
600 cp
Cilindree
4.395 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €95.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW își continuă tradiția de excelență în ingineria auto cu modelul X5 M, un simbol al performanței îmbinate cu luxul și tehnologia avansată. Modelul din anul 2021, cu specificațiile sale de top, reprezintă o investiție excelentă pentru iubitorii de automobile care caută o combinație de forță, stil și confort superior. Cu un motor potrivit de 4.4 litri și o putere impresionantă de 600cp, acest SUV de înaltă performanță se prezintă ca o alegere premium pentru cei care vor să experimenteze un nivel inegalat de emoție și control pe drum.

BMW X5 M oferă o varietate vastă de caracteristici avansate de securitate, confort și divertisment care reflectă calitatea și tehnologia la care marca germană ne-a obișnuit. Cu un interior rafinat îmbogățit de dotări premium cum ar fi Apple Carplay, Android Auto, sistem navigație, climatronic pe patru zone și scaune sport ajustabile electric, acest autovehicul este creat pentru a oferi o experiență excepțională de condus atât pe șoselele urbane cât și pe cele de țară.

Pentru cei interesați de achiziționarea unei mașini de ultimă oră, modelul BMW X5 M poate fi achiziționat prin diverse opțiuni de finanțare auto. Sunt disponibile servicii de leasing auto sau credit auto, cu condiții favorabile, care includ un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare de la 1 la 5 ani. Acest lucru este posibil pentru mașini care nu sunt mai vechi de 5 ani, astfel încât pentru un BMW X5 M din 2021 puteți beneficia de finanțare pentru o perioadă de până la 5 ani. În cazul în care autovehiculul ar fi mai vechi, durata finanțării variază în funcție de vârsta vehiculului, oferind o flexibilitate care se aliniază nevoilor clienților.

În ceea ce privește masinile in leasing, leasing automobile, sau chiar autoutilitare second hand, soluțiile de finanțare sunt structurate pentru a se plia pe necesitățile și preferințele clienților, inclusiv auto noi in leasing sau auto second hand, oferind o paletă largă de opțiuni prin parteneri de leasing reputați. Mai precis, există posibilitatea de leasing auto prin entități financiare de top, cum ar fi Porsche Leasing, Impuls Leasing, BCR și BRD Leasing, iar pentru start-up-uri sau firme noi înființate, sunt disponibile programe speciale prin BT Leasing.

Cu privire la modelele BMW X5 M disponibile pentru vânzare, acestea vin însoțite de un plan de service și kilometraj susținut de facturile originale, un raport complet de daune, istoricul mașinii, și consiliere pentru cea mai bună ofertă de finanțare auto, asigurând o transparență totală și încredere în calitatea și durabilitatea achiziției.

Serviciile post-achiziție includ de asemenea un regim de buy-back, posibilitatea de vânzare masini in leasing, iar pentru cei care doresc să își vândă actualul vehicul, oferim un regim de consignație pentru a maximiza prețul de revânzare, toate acestea reflectând angajamentul față de satisfacția clientului.

Ultimul exemplar disponibil, BMW X5 M Marina Bay Blau Metallic, este dotat cu cele mai moderne facilități, inclusiv suspensie pneumatică, sistem sonorizare Harman Kardon și multe alte extrauri, care împreună cu pachetul Full Service, garanția de până la 40.000 km / 24 luni și posibilitățile extinse de finanțare, leasing auto și credit extern, face din acesta o ofertă inegalabilă pentru cei în căutarea unei masini in leasing sau a unei achiziții directe.

Așadar, dacă vă aflați în căutarea unui autovehicul de excepție, dotat cu tehnologie de ultimă oră, confort sporit și dotări luxoase, BMW X5 M este alegerea ideală ce poate fi finanțată prin opțiuni flexibile de leasing auto și crédit auto, adecvate cerințelor dumneavoastră.