Avans
Rata lunara

BMW X62020 3.0 Diesel 265 cp 90.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X6
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
90.000 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €70.776

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducem cu mândrie în catalogul nostru de opțiuni de finanțare auto un exemplar impresionant, un BMW X6 din anul 2020, un vehicul care redefinește standardele de confort și performanță în clasă sa. Acest SUV coupe combină în mod remarcabil aspectul atletic cu funcționalitatea sporită, oferind o experiență de condus unică.

Optând pentru soluții de leasing auto, posibilitățile de a vă afla la volanul unui BMW X6 devin accesibile și flexibile. Cu un avans de minim 15% și cu o perioadă de finanțare care poate varia între 1 și 5 ani, modelul X6 se poate adapta nevoilor diverse ale clienților noștri. Este esențial de știut că pentru a beneficia de o finanțare pe durata maximă de 5 ani, vehiculul nu trebuie să depășească vechimea de 5 ani, condiție pe care BMW X6 o îndeplinește cu ușurință.

Gândit pentru a fi un partener ideal atât în traficul cotidian, cât și în escapadele de weekend, acest auto second hand este un exemplar care a fost întreținut cu grijă și care nu a fost expus fumului de țigară, prezervând astfel un interior în condiții excelente.

Privind dotările generale, găsim o listă impresionantă care subliniază luxul și siguranța specifice mărcii BMW. ABS-ul este standard, garantând o frânare sigură și controlată, în timp ce servodirecția asigură o manevrabilitate de invidiat. Geamurile electrice adaugă confort, iar scaunele sport vă vor menține în poziția ideală chiar și atunci când carosabilul devine mai solicitant.

Conectivitatea este asigurată prin Bluetooth, iar sistemul Isofix face ca transportul celui mai mic membru al familiei să fie sigur și simplu. Jantele de aliaj și finisajul metalic exterior conferă un aer deosebit și o prezență remarcabilă pe șosea. Mai mult, tracțiunea 4x4 a acestui BMW X6 asigură aderență impecabilă și performanțe demne de un lider de clasă.

La nivelul dotărilor specifice, X6 este dotat cu un pachet complet de airbag-uri – frontale, laterale și altele, garantând astfel că siguranța pasagerilor este prioritară. Acest model corespunde clasei de emisii Euro 6, demonstrând angajamentul mărcii față de responsabilitatea ecologică. În plus, pilotul automat cu regulator de viteză facilitează călătoriile lungi, reducând stresul șoferului.

Iar pentru că discutăm despre leasing automobile, nu putem omite faptul că acest BMW X6, fiind un vehicul second-hand într-o condiție excelentă, oferă o oportunitate de finantare auto extrem de atractivă. Acesta este adesea o alternativă viabilă la achiziția de autoutilitare second hand sau chiar auto noi in leasing, pentru că oferă un raport calitate/preț de necontestat.

Posesorii interesați de achiziția acestui exemplar trebuie să țină cont de flexibilitatea opțiunilor de credit auto sau credit extern, având posibilitatea să aleagă cele mai convenabile condiții de achiziție prin finanțare. Cu un număr de patru sau cinci uși, acest BMW X6 se descurcă exemplar în rolul de mașină de familie sau de afaceri.

Într-un peisaj auto în continuă schimbare, mașinile în leasing, fie că sunt second-hand sau noi, oferă soluții personalizate pentru diferite preferințe și necesități. Acest BMW X6 este mai mult decât un simplu vehicul; este un partener de încredere pentru drumurile de zi cu zi şi o declarație de gust și rafinament. Timpul este acum să vă reconsiderați opțiunile și să descoperiți avantajele pe care vi le oferă acest automobil de excepție sub formula convenabilă și accesibilă a leasingului auto.