Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X6 xDrive30d2020 3.0 Diesel 265 cp 109.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X6
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
109.000 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €62.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Exemplu de continut pentru inceputul descrierii:

Descoperă libertatea de mișcare în cea mai pură formă cu ajutorul unui BMW X6 din 2020, acum disponibil printr-o ofertă specială de leasing pentru autoturisme. Cu o prezentare impresionantă și performanțe care îți accelerază pulsul, acest SUV de lux poate fi al tău cu un avans minim de 15%, beneficiind de condiții flexibile de finanțare care să se plieze pe nevoile și posibilitățile tale financiare. Fie că reprezinți o firmă sau un SRL, soluțiile noastre de leasing auto sunt deschise pentru a te însoți pe drumul succesului. Perioada de finanțare se întinde de la 1 la 5 ani, oferindu-ți libertatea de a alege planul potrivit timpului tău.

Oferit de: Firma
Are VIN (Serie sasiu): Da
Marca: BMW
Model: X6
… [descrierea produsului completa]
… [continuarea listei de dotări]

Exemplu de continut pentru finalul descrierii:

Pasionații de autoturisme de calitate superioară vor aprecia această oportunitate unică de a intra în posesia unui BMW X6 din 2020, punând bazele unei experiențe de conducere inegalabile. Nu rata șansa de a beneficia de avantajele leasingului auto pentru vehicule de segunda mano: de la plata unui avans convenabil, la posibilitatea de a alege durata contractului de finanțare, până la achiziționarea promptă cu factura emisă pe firma ta. Autoturismul prezentat este gata de drum, inmatriculat și așteaptă să își întâmpine noul proprietar. Explorează astăzi opțiunile de leasing auto noi sau second hand și îmbrățișează eficiența, confortul și prestigiul care vin odată cu un BMW X6.

Fiecare articol construit urmează să adauge valoare atât pentru utilizator, cât și pentru motoarele de căutare, asigurându-se că pagina web va fi bine indexată, iar oferta de leasing pentru acest BMW X6 va fi atractivă pentru potențialii clienți.