Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X62021 3.0 Diesel 400 cp 47.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
47.000 km
Putere motor
400 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €87.901

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Cu o istorie prestigioasă şi un renume de invidiat în industria auto, marca BMW continuă să stabilească standarde ridicate în materie de performanță, confort și inovație. Modelul X6 din anul 2021, pe care îl avem astăzi în atenție, nu face excepție de la aceste atribute, oferind o experiență deplină de conducere gratie dotărilor sale generoase și specificațiilor de ultimă generație. Aceste caracteristici fac acest autovehicul o opțiune excelentă pentru clientii care sunt în căutarea unei mașini în leasing sau un credit auto, cu condiția ca vehiculul să nu depășească 5 ani vechime, astfel putând beneficia de un plan de finanțare auto pe o durată de până la 5 ani.

Acest BMW X6 second-hand, disponibil pentru leasing auto sau finanțare auto, este dotat cu un set impresionant de caracteristici care îndeplinesc și cele mai exigente cerințe. Începând cu siguranța de neegalat asigurată de ABS, ESP și sistemul de frânare în caz de urgență, până la confortul oferit de scaunele sport încălzite și hayonul portbagajului electric, acest automobil are toate atributele necesare unei călătorii de neuitat. Conectivitatea nu este neglijată, cu sisteme moderne precum Android Auto, Apple CarPlay și Bluetooth, care permit integrarea perfectă cu dispozitivele mobile pentru un plus de comoditate.

Pentru iubitorii de tehnologie și confort, X6 vine la pachet cu dotări premium ca head-up display, sistem de navigație, lumina ambientală și suport lombar pentru o poziție optimă la volan. Scaunele încălzite, încărcarea telefonului wireless și controlul vocal sunt doar câteva dintre caracteristicile avansate care contribuie la o călătorie relaxantă și sigură.

Continuând cu dotările specifice, această mașină în leasing dispune de adaptive cornering lights, un sistem de airbag-uri complet pentru protecția maximă a pasagerilor, asistent parcare și sisteme de clasă de emisii Euro6d-TEMP. Este evident că acest BMW X6, perfect adaptat pentru nevoile pieței din Germania, oferă nu doar o conducere sportivă și dinamică, dar și respectul față de normele de mediu prin eficiența ridicată și emisiile reduse.

Culorile interioare elegante și materialele de calitate cum sunt pielea integrală adaugă o notă de lux și rafinament, în timp ce sistemele de climatizare cu două zone și farurile laser propun un ambient perfect pentru călătoriile de orice durată.

Luând în considerare nevoile diversificate ale clienților de autovehicule second hand și auto noi în leasing, oferim o varietate de opțiuni de finanțare auto, cu avansuri care încep de la minim 15%. Durata maximă de finanțare este flexibilă, cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea vehiculului. Pe măsură ce vehiculul se apropie de pragul de 5 ani, perioada de finanțare se adaptează, asigurând posibilități de credit auto sau credit extern pentru mășini în leasing, aflate în limita de vârstă stabilită.

Prin combinarea acestei selecții impresionante de dotări cu pachetele flexibile de leasing automobile și finanțare auto, BMW X6 se dovedește a fi o opțiune remarcabilă pentru cei care caută mașini în leasing, căutând performanță fără compromisuri alături de termeni de creditare avantajoși.