Avans
Rata lunara

BMW X62021 3.0 Benzină 333 cp 20.889 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
20.889 km
Putere motor
333 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €75.688

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Cu un design care impune respect și performanțe pe măsură, marca BMW și-a consolidat poziția de lider în producția de autovehicule premium, iar modelul X6 din anul 2021 este o adevărată bijuterie tehnologică și estetică. Renumit pentru eleganța sa robustă, acest automobil este o combinație perfectă între funcționalitate și lux, destinat celor care apreciază calitatea și confortul la cele mai înalte standarde.

BMW X6 se adresează șoferilor exigenți prin dotările sale generale superioare, inclusiv sisteme de siguranță de ultimă oră, cum ar fi ABS, servodirecție și un sistem Isofix pentru fixarea scaunelor copiilor. De asemenea, îmbunătățește experiența de condus prin caracteristici de confort, cum ar fi scaunele sport, geamurile electrice, închiderea centralizată și volanul multifuncțional. Dispozitivele moderne precum Head-up display și conectivitatea Bluetooth îmbogățesc interfața interactivă cu șoferul, în timp ce tracțiunea 4x4 conferă vehiculului un control impresionant pe orice suprafață.

Pe lângă aceste dotări generale, BMW X6 prezintă caractestici specifice de siguranță și confort, incluzând un set complex de airbag-uri și asistența la parcare cu cameră video. Cu o clasă de emisii Euro 6, această mașină reflectă angajamentul BMW pentru mediu fără a compromite performanțele.

Privitor la interior, calitatea este evidentă din utilizarea exclusivă a pielii integrale pentru tapițerie, într-o culoare elegantă de negru, iar variabilitatea oferită de numărul de uși, între patru și cinci, oferă flexibilitate și adaptabilitate la nevoile personale ale fiecărui utilizator.

Când vine vorba de achiziționarea acestei mașini de excepție, există numeroase opțiuni disponibile, fie că fiți interesați de finanțare auto sau sunteți la căutarea unei variante de leasing auto. Pentru cei interesați de ultimele modele, avem soluții de leasing automobile și oferte de credit extern pentru a putea beneficia de un auto nou in leasing. Iar pentru cei care preferă un vehicul cu experiență, există o varietate de autoutilitare second hand sau mașini in leasing, toate fiind inspectate și gata pentru a oferi o experiență de condus de neuitat.

Pentru acest BMW X6, oferim opțiuni de credit auto cu un avans minim de 15% și o perioada maxima de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, condiționată de vârsta vehiculului. Pentru mașini care nu depășesc 5 ani de la data fabricației, precum acest exemplar din 2021, suntem în măsură să oferim un plan de finanțare pe 5 ani. În funcție de vârsta autovehiculului, durata maximă de finanțare se ajustează astfel: vehicule cu vechimea de 6 ani pot fi finanțate pe 4 ani, cele de 7 ani pe maximum 3 ani, iar cele de 8 ani pe 2 ani. Pentru vehiculele de 9 ani, finanțarea se poate extinde pentru un an.

O mașină precum BMW X6, cu dotări generale de top și amenajări interioare specifice, reprezintă o alegere excelentă pentru oricine caută un partener de încredere, fie că este vorba de utilitate sau desfătare. Dacă aveți în vedere achiziționarea unei astfel de mașini prin leasing auto sau credit auto, veți descoperi că acest vehicul este mai mult decât o simplă achiziție, este o declarație de stil și performanță.