Avans
Rata lunara

BMW X6 2021 3.0 Benzină 333 cp 45.900 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
45.900 km
Putere motor
333 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €76.001

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW este recunoscută pe plan mondial pentru performanțele sale de top, design-ul inovator, și tehnologiile de ultimă generație implementate în automobilele sale. Modelul BMW X6 din anul 2021 continuă acest pedigree, fiind un autovehicul care nu doar că impresionează prin aspectul său robust și aerodinamic, dar și prin pachetul complet de dotări și funcționalități ce amplifică experiența de condus.

BMW X6 xDrive40i Hybrid, pe lângă faptul că oferă avantajul eficienței hibride, vine echipat cu o serie de funcționalități de top pentru confort și siguranță. Din lista de echipamente generale remarcăm Android Auto, Apple CarPlay, un sistem complex de asistență la conducere ce include asistență la fază lungă, asistență la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident, sistem Bluetooth, ceasuri de bord digitale și frânare de urgență. Alte caracteristici demne de menționat sunt portbagajul cu hayon electric, încălzirea auxiliară, fixațiile Isofix pentru scaunele copiilor, un sistem de navigație sofisticat și unul de monitorizare a presiunii în anvelope. Pentru un plus de lux și confort, avem scaune încălzite și ventilate, suport lombar, suspensie pneumatică și un volan multifuncțional încălzit.

Echiparea specifică îmbogățește și mai mult acest profil, cu funcții precum asistenta la parcare cu cameră de 360°, un interior rafinat de culoare maro și tapiserie din piele integrală, faruri laser și sistem climatizare automată cu patru zone. Acestea sunt doar câteva dintre facilitățile ce vin să sublinieze spiritul avansat tehnic și estetic al acestui model.

Pentru cei interesați de finanțare auto, Plus Autotrade propune soluții versatile de leasing auto, credit auto, sau chiar credit extern, pentru achiziția de masini noi sau auto second hand, inclusiv pentru autoutilitare second hand. Cu un avans minim de 15% și perioade de finanțare variind între 1 și 5 ani, posibilitățile de achiziționare devin accesibile și ușor personalizabile.

Având în vedere condițiile de finantare, este esențial de știut că pentru o mașină precum acest BMW X6 din 2021, există posibilitatea de finanțare pentru încă 5 ani, datorită vârstei sale optime. În cazul în care vehiculul este mai vechi de 5 ani, condițiile de finanțare se ajustează conform vârstei mașinii, până la finanțare pe un singur an pentru mașini ce depășesc 9 ani.

Alegând un BMW X6 xDrive40i Hybrid 2021, clienții se asigură de o investiție de valoare, cu un vehicul ce răspunde nu doar nevoilor de mobilitate, dar oferă și o garanție de performanță și stil pe drumurile de azi. Plus Autotrade se angajează să asigure suportul necesar în procesul de achiziție prin soluții de finanțare, fie că este vorba de leasing automobile sau masini in leasing, garantând satisfacția fiecărui client.