Avans
Rata lunara cu TVA

BMW X62022 3.0 Diesel 286 cp 51.577 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
X6
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
51.577 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €69.556

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW X6, anul 2022, este un automobil puternic și elegant, care se bucură de o gamă completă de dotări și tehnologii avansate. Cu o perioadă maximă de finanțare de până la 5 ani și un avans de minimum 15%, acesta poate fi achiziționat cu ușurință prin opțiunile de leasing auto sau credit auto.

Dotările generale ale acestui model includ ABS pentru o frânare sigură, Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitate și integrare ușoară cu smartphone-ul, apel automat în caz de urgență pentru un plus de siguranță în situații critice și asistență la fază lungă, pentru o vizibilitate optimă pe timp de noapte. De asemenea, dispune de asistență la pornirea în rampă, asistență la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident, avertizare în caz de oboseală și Bluetooth pentru hands-free și streaming audio.

BMW X6 are și dotări de lux, precum ceasuri bord digitale, control vocal și head-up display, care proiectează informațiile importante în câmpul vizual al șoferului. De asemenea, dispune de geamuri electrice, hayon portbagaj electric, închidere centralizată și intrare fără cheie pentru confort și ușurință în utilizare. Sistemul de entertainment include touchscreen și USB port pentru conectarea dispozitivelor externe.

În materie de siguranță, X6 este echipat cu ESP pentru o stabilitate mai mare în timpul condusului, filtru de particule pentru protejarea mediului înconjurător, frânare în caz de urgență pentru prevenirea accidentelor și sistem de monitorizare a presiunii în anvelope pentru o experiență de condus sigură și confortabilă.

Printre dotările specifice ale BMW X6 se numără airbag-uri față, laterale și altele, asistent de parcare cu cameră și sisteme de direcție automată pentru manevre ușoare și sigure, faruri LED pentru o iluminare puternică și eficientă, precum și sistem de climatizare automată cu două zone pentru confort termic optim. Interiorul este realizat din piele integrală, iar utilizarea autovehiculului este facilitată de pilotul automat cu control adaptiv de croazieră.

BMW X6 îndeplinește standardele de emisii Euro6d-TEMP și este disponibil atât ca autovehicul nou în leasing, cât și ca autovehicul second-hand pentru cei care sunt în căutare de o opțiune mai accesibilă. De asemenea, există posibilitatea de finanțare a autovehiculelor utilitare second-hand prin leasing automobile sau credit extern.

Pentru cei interesați de achiziționarea acestui model, este important de menționat că perioada maximă de finanțare este de 5 ani, având în vedere că masina BMW X6 nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care automobilul este mai vechi de 6 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani, iar pentru un automobil mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani. În situația în care masina are mai mult de 8 ani, perioada de finanțare este de 2 ani, iar în cazul în care are mai mult de 9 ani, se poate finanța doar pe o perioadă de 1 an.

BMW X6 este un automobil de lux, cu performanțe remarcabile și un design deosebit, perfect pentru cei care doresc să se deplaseze în stil și confort. Prin opțiunile de leasing auto, finanțare auto și leasing automobile, acesta devine accesibil pentru o gamă mai largă de clienți, atât pentru cei interesați de achiziționarea de autovehicule noi în leasing, cât și pentru cei care preferă autovehiculele second-hand.