Avans
Rata lunara

Citroën C3 AIRCROSS2019 1.5 Diesel 100 cp 142.270 km

Specificatii

Marca
Citroën
Model
C3 AIRCROSS
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
142.270 km
Putere motor
100 cp
Cilindree
1.499 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €10.389

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Citroën C3 AIRCROSS, anul 2019, este o mașină modernă și performantă, potrivită atât pentru utilizarea urbană, cât și pentru călătorii mai lungi.

Aceasta dispune de numeroase dotări și tehnologii avansate care îți asigură confortul și siguranța pe drum. Printre acestea se numără sistemul Android Auto, conectivitatea Bluetooth, radio, sistemul hands-free și portul USB, care îți permit să te bucuri de muzica preferată și să rămâi mereu conectat. De asemenea, mașina este echipată cu un sistem audio de înaltă calitate și un monitor cu touch screen.

Pentru a-ți asigura confortul deplin, mașina dispune de aer conditionat și cotieră pentru partea din față. Volanul din piele cu comenzi și volanul multifuncțional îți oferă controlul perfect al mașinii, iar senzorul de ploaie îți asigură vizibilitatea în condiții de timp nefavorabile. De asemenea, geamurile electrice față, stergătoarele de parbriz și luminițele de zi completează această listă de confort și facilități.

În ceea ce privește electronicele și sistemele de asistență, mașina dispune de pilot automat, senzori de parcare spate și oglinzi exterioare cu reglare electrică și încălzire. De asemenea, beneficiază de sistemul Lane Assist, care te ajută să rămâi în banda ta în timpul deplasării, limitatorul de viteză, asistența la frânare și controlul tracțiunii. Pentru a face manevrele mai ușoare, mașina are inclusă și asistența la coborâre și în rampă și sistemul de recunoaștere a indicatoarelor de viteză.

În ceea ce privește siguranța, mașina este dotată cu sistemul de frânare ABS, sistemul electronic de stabilitate ESP, sistemul de distribuție electronică a franării EBD și asistența la frânare. De asemenea, dispune de airbag-uri pentru șofer și pasager, airbag-uri laterale și airbag-uri pentru cap în față și în spate, precum și sistemul ISOFIX pentru fixarea sigură a scaunului pentru copii.

Mașina beneficiază de garanție standard de 24 de luni în limita a 30.000 de kilometri, dar poți opta și pentru garanție premium de 24 de luni în limita a 50.000 de kilometri. De asemenea, ai posibilitatea de a finanța mașina cu un avans de 0% pe o perioadă de maxim 6 ani, indiferent dacă ești persoană fizică cu venituri obținute inclusiv din afara țării, persoană juridică sau persoană fizică autorizată.

Pentru mai multe informații despre dotările și opțiunile mașinii, te rugăm să ne contactezi și îți vom oferi detalii suplimentare.