Avans
Rata lunara cu TVA

Ferrari 296 GTB2022 3.0 829 cp 9.700 km

Specificatii

Marca
Ferrari
Model
296 GTB
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
9.700 km
Putere motor
829 cp
Cilindree
2.992 cmc
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €338.871

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ferrari este unul dintre cei mai renumiți și respectați producători de mașini sport din lume, iar modelul 296 GTB este o expresie perfectă a tehnologiei și designului revoluționar. Această bijuterie meșteșugită prezintă o combinație uluitoare între performanță de top și rafinament suprem.

În ceea ce privește opțiunile de finanțare, vă putem oferi soluții personalizate pentru a vă împlini visul de a conduce un Ferrari 296 GTB. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui leasing auto, a unei finanțări auto sau a unei opțiuni de achiziție prin credit extern, vă stăm la dispoziție cu cele mai avantajoase oferte.

Cu o rată de avans de minimum 15%, puteți achiziționa acest superb Ferrari în rate convenabile pe o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii dorite.

Ferrari 296 GTB este un model al anului 2022, iar condiția de finanțare impusă de noi este ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani, astfel încât să o putem finanța pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are o vechime mai mare de 6 ani, puteți opta pentru o finanțare pe 4 ani. Mașinile mai vechi de 7 ani pot beneficia de o finanțare pe maxim 3 ani, în timp ce cele mai vechi de 8 ani pot fi finanțate pe o perioadă de 2 ani. Dacă doriti să achiziționați o mașină mai veche de 9 ani, vă putem oferi opțiunea de finanțare pentru un singur an.

Dotată cu cele mai noi tehnologii și caracteristici de ultimă generație, Ferrari 296 GTB este cu siguranță unul dintre cele mai dorite automobile sport din lume. Având în vedere performanțele sale uluitoare și rafinamentul aparte, este o alegere ideală atât pentru cei care își doresc un automobil de lux, cât și pentru pasionații de viteză și senzații tari.

Dotările generale ale acestui model includ ABS-ul pentru o oprire sigură în orice condiții, anvelopele de vară pentru aderență optimă, asistența pentru faza lungă a farurilor pentru a vă asigura vizibilitatea sporită pe timp de noapte, tehnologia Bluetooth pentru conectivitate fără fir, ceasurile bord digitale pentru o ușurință în citirea datelor, computerul de bord pentru o monitorizare eficientă a performanțelor mașinii, controlul vocal pentru a controla funcțiile mașinii cu vocea, dispozitivul antidemaraj electric pentru a vă proteja mașina împotriva furtului, ESP-ul pentru stabilitate optimă la viraj, farurile cu faza lungă fără orbire pentru a nu deranja ceilalți participanți la trafic, geamurile electrice pentru confortul maxim al ocupanților, head-up display pentru informații importante și proiectate pe parbriz, încărcare telefon wireless pentru o experiență hands-free modernă, închiderea centralizată pentru siguranță sporită, intrarea fără cheie pentru comoditate, finisajul metalic pentru un aspect elegant, monitorizarea presiunii anvelopelor pentru siguranță și eficiență, oglinda retrovizoare cu întunecare automată pentru a evita orbirea la întâlnirea farurilor celorlalte mașini, oglinzile laterale electrice pentru reglajul ușor și precis, proiectoarele ceață pentru o vizibilitate excelentă în condiții meteo dificile, rabatarea scaunului pasager pentru a crea mai mult spațiu de depozitare, scaune sport pentru confort și suport optim în timpul condusului, senzorul de lumini pentru o lumină de întâmpinare inteligentă, senzorul de ploaie automat pentru comoditate și siguranță în timpul ploii, servodirecția pentru manevrabilitate ușoară și precisă, setul pentru mâini libere pentru a putea vorbi la telefon în siguranță, sistemul de alarmă pentru protecție împotriva furtului, sistemul de control al tracțiunii pentru aderență și control optim, sistemul de navigație pentru ghidare ușoară, streaming-ul muzical integrat pentru a vă bucura de muzică preferată în timpul condusului, suspensia sport pentru manevrabilitate excelentă și un USB port pentru conectarea facilă a dispozitivelor USB, volanul cu padele pentru o schimbare facilă a treptelor de viteză, volanul îmbrăcat în piele pentru un aspect premium și senzație plăcută la atingere, volanul multifuncțional pentru acces rapid la funcțiile importante ale mașinii.

Dotările specifice ale acestui model includ adaptarea luminilor prin intermediul colțurilor adaptive, airbag-uri multiple pentru o protecție optimă în cazul unor evenimente nefericite, asistent de parcare cu cameră, atât față, cât și spate, condiția de vehicul second-hand, interiorul în culoarea neagră pentru un aspect elegant și versatil, farurile LED pentru o lumină superioară și eficientă, materialul interior din piele integrală pentru confort și lux suprem, 2 sau 3 uși pentru acces și utilizare ușoară, pilot automat pentru o călătorie relaxantă și sigură, sistemul de climatizare automată cu două zone pentru un mediu plăcut în interior, autocolantul de emisii cu clasificarea verde pentru o emisie redusă de poluanți, trusa de reparație de urgență a pneurilor pentru siguranță și mobilitate, versiunea specifică țării Germania pentru compatibilitate optimă cu reglementările și standardele locale.

Luând în considerare toate aceste dotări și avantaje de finanțare pe care le oferim, nu există nicio îndoială că Ferrari 296 GTB este alegerea potrivită pentru oricine își dorește să experimenteze senzații de neuitat la volanul unei mașini de lux. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a vă ajuta să obțineți această bijuterie a tehnologiei și designului pentru a vă satisface dorințele de conducere și rafinament suprem.