Avans
Rata lunara cu TVA

Ferrari 8122020 6.5 Benzină 799 cp 3.400 km

Specificatii

Marca
Ferrari
Model
812
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
3.400 km
Putere motor
799 cp
Cilindree
6.496 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €401.506

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ferrari 812 Superfast este unul dintre cele mai puternice și impresionante modele ale mărcii italiene de lux. Această superbă mașină sport este disponibilă într-o versiune din 2020, care oferă performanțe excepționale, un design fascinant și o gamă largă de dotări tehnice de ultimă generație.

Cu un motor V12 de 6,5 litri, Ferrari 812 Superfast furnizează o putere uluitoare de 800 de cai putere, capabilă să propulseze această bijuterie pe patru roți de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde. Viteza maximă atinsă de acest bolid este de 340 km/h, făcându-l unul dintre cele mai rapide autoturisme din lume.

Dotările generale ale acestui model sunt impresionante și asigură confortul și siguranța maximă atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Printre acestea se numără sistemul anti-blocare a frânelor (ABS), anvelopele de vară de înaltă performanță, apelul automat în caz de urgență, asistența la pornirea în rampă, tehnologia Bluetooth pentru conectarea dispozitivelor mobile, computerul de bord, controlul vocal, filtrul de particule pentru un mediu mai curat, geamurile electrice, încuierea centralizată, jantele de aliaj, luminile ambientale și multe altele.

Ferrari 812 Superfast vine și cu dotări specifice, care evidențiază tehnologiile avansate și detaliile premium ale acestui superb automobil. Airbag-urile față și laterale asigură siguranța la cel mai înalt nivel în caz de impact, iar asistentul de parcare cu cameră 360° asigură manevrarea ușoară și precisă în orice situație. Farurile LED oferă o iluminare excelentă și un aspect impresionant, iar materialul interior din alcantara completează atmosfera luxoasă a acestui vehicul de elită.

Această mașină Ferrari 812 Superfast este disponibilă într-o variantă specifică pentru Germania, iar emisiile sale sunt conform clasei Euro6c, garantând astfel o circulație ecologică și prietenoasă cu mediul înconjurător. De asemenea, acest model este de calitate second-hand, având culoarea interioară negru elegant și două uși sau trei, în funcție de preferința dumneavoastră.

Odată ce v-ați hotărât să vă achiziționați acest superb automobil de lux Ferrari 812 Superfast, puteți opta pentru diferite opțiuni de finanțare adaptate nevoilor dumneavoastră. Finanțarea prin leasing auto este una dintre cele mai populare și avantajoase metode de achiziție a unei mașini. În cazul acestui model Ferrari, puteți beneficia de un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de anul de fabricație al vehiculului.

Dacă sunteți interesat de o soluție de finanțare personalizată, sunteți invitat să contactați un consultant al nostru specializat în leasing auto, care vă va oferi toate detaliile necesare și vă va ajuta să obțineți cel mai bun plan de finanțare pentru achiziționarea acestui magnific automobil.

În concluzie, Ferrari 812 Superfast este un vehicul exploziv și sofisticat, ce combină perfect performanța superioară cu luxul autentic. Cu o gama largă de dotări tehnice și o finisare deosebită, acest superb automobil oferă o experiență unică în conducere și satisfacție garantată. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui automobil de lux nou în leasing, sau un autovehicul second-hand, echipa noastră vă stă la dispoziție cu cele mai bune oferte de finanțare auto!