Avans
Rata lunara cu TVA

Fiat 5002016 0.9 Benzină 86 cp 61.995 km

Specificatii

Marca
Fiat
Model
500
Anul fabricatiei
2016
Rulaj
61.995 km
Putere motor
86 cp
Cilindree
875 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Manuală
Caroserie
Cabrio
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €11.521

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Fiat 500, anul 2016 este un model des căutat de pasionații de mașini și nu numai. Această mașină compactă și stilată este echipată cu dotări moderne și oferă o experiență de conducere plăcută și confortabilă. Cu un design atrăgător și performanțe remarcabile, Fiat 500 este potrivită atât pentru deplasările zilnice în oraș, cât și pentru aventuri în afara lui.

Dotările generale ale Fiat 500 includ ABS, Asistență la pornirea în rampă, Bluetooth, CD player, Computer de bord, Control vocal, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Frânare în caz de urgență, Geamuri electrice, Închidere centralizată, Isofix, Jante de aliaj, Metallic, Oglinzi laterale electrice, Proiectoare ceață, Senzor de lumini, Servodirecție, Sistem de control al tracțiunii, Sistem de pornire/oprire automată, Sound system, USB port, Volan îmbrăcat în piele și Volan multifuncțional.

Mai mult decât atât, această mașină vine și cu dotări specifice care dau un plus de valoare: Airbag-uri față, lateral și altele pentru siguranță sporită, clasă de emisii Euro 6 pentru un impact redus asupra mediului înconjurător, Condiție Vehicul second-hand, Culoare interior Altele, Număr uși Două sau trei, Sistem climatizare Aer condiționat manual.

Pentru cei interesați de leasing auto sau finanțare auto, este important de menționat că Fiat 500 se află în categoria autoutilitarelor second hand. Astfel, puteți alege optionala de leasing automobil care vă oferă posibilitatea de a utiliza mașina pe o perioadă determinată de timp, fără a fi nevoie să o cumpărați în totalitate. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să beneficieze de un vehicul de calitate, fără a plăti întreaga sumă odată.

În ceea ce privește condițiile de leasing auto, avansul minim necesar este de 15% din valoarea mașinii. Perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, dacă mașina are până în 6 ani, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de 4 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare scade la 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani și până la 8 ani, perioada de finanțare este de maxim 2 ani. Dacă mașina are între 8 și 9 ani, aceasta poate fi finanțată doar pe o perioadă de 1 an.

Indiferent de modelul și dotările alese, leasingul auto este o opțiune flexibilă și accesibilă pentru cei care doresc să achiziționeze o mașină în rate și să beneficieze de avantajele unei proprietăți auto fără a face o investiție inițială semnificativă. Cu opțiunea de leasing auto, puteți bucura de toate avantajele unui Fiat 500 fără a simți presiunea financiară.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini Fiat 500 din anul 2016 sau a altor modele de mașini second-hand sau noi în lesing, vă invităm să ne contactați și să vă prezentăm opțiunile disponibile. Echipa noastră vă va oferi informațiile necesare și vă va ghida în procesul de leasing auto sau finanțare auto, oferindu-vă cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.