Avans
Rata lunara

Fiat Talento2021 2.0 125 cp 44.470 km

Specificatii

Marca
Fiat
Model
Talento
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
44.470 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
1.997 cmc
Transmisie
Automată
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €31.769

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Fiat Talento, un model inovator de anul 2021, este o alegere excelentă pentru oricine dorește un vehicul utilitar de înaltă calitate. Această mașină este dotată cu numeroase caracteristici și tehnologii avansate menite să ofere o experiență de conducere de neegalat.

Dotările includ un sistem audio de calitate superioară și un computer de bord de ultimă generație, care vă oferă informații în timp real despre performanțele mașinii. De asemenea, beneficiați de un sistem de navigare integrat, care vă ajută să ajungeți la destinație în cel mai scurt timp posibil. Controlul de croazieră vă permite să mențineți o viteză constantă pe autostradă, reducând în același timp consumul de combustibil.

Cu o economie excelentă de combustibil, Fiat Talento este o opțiune ideală pentru cei care călătoresc în oraș sau în afara lui. Consumul urban este de doar 6.7 litri la 100 de kilometri, în timp ce consumul extraurban este de 5.6 litri la 100 de kilometri. De asemenea, emisiile reduse de CO2, conform standardelor Euro 4, fac din acest vehicul o alegere ecologică.

Dotările de siguranță ale acestui model includ ABS, ESP și controlul tracțiunii, care vă ajută să mențineți controlul asupra mașinii în orice situație. Airbag-urile pentru șofer și pasager oferă protecție suplimentară în caz de accident. Farurile de ceață îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de vizibilitate redusă, iar senzorul de ploaie permite stergerea automată a parbrizului în timpul ploii.

Designul acestui vehicul este atent conceput, punând accentul pe confort și practicitate. Aerul condiționat vă permite să reglați temperatura în funcție de preferințele dumneavoastră, iar geamurile electrice față vă oferă control total asupra ferestrelor. Oglinzile reglabile electric vă permit să le ajustați pentru a obține cel mai bun unghi de vizibilitate.

Cu un volan multifuncțional și un sistem de închidere centralizată, aveți control total asupra mașinii. Sistemul Apple CarPlay vă permite să conectați telefonul mobil și să accesați aplicațiile preferate în timpul călătoriei. De asemenea, puteți utiliza touchscreen-ul integrat pentru a accesa informații și a vă distra.

Dacă sunteți interesat de achiziționarea unui Fiat Talento, aveți posibilitatea de a alege între finanțarea auto sau leasingul auto. Pentru a beneficia de aceste opțiuni, trebuie să achitați un avans de minim 15% din valoarea mașinii și puteți selecta o perioadă de finanțare între 1 și 5 ani. Este important de menționat că mașina trebuie să fie mai nouă de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe acești 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, puteți opta pentru o finanțare pe 4 ani, iar pentru mașinile între 7 și 8 ani, perioada de finanțare maximă este de 3 ani. Mașinile mai vechi de 8 ani pot fi finanțate doar pe o perioadă de 2 ani, iar cele mai vechi de 9 ani pot fi finanțate doar pe un an.

Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, beneficiați de toate dotările și caracteristicile avansate ale modelului Fiat Talento. Această mașină este disponibilă atât în varianta nouă, cât și în varianta second hand, pentru cei care caută o opțiune mai accesibilă.

Dacă sunteți în căutarea unui vehicul utilitar de înaltă calitate, Fiat Talento este alegerea perfectă pentru dvs. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa un test drive.