Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Focus2018 1.5 Diesel 95 cp 67.481 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Focus
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
67.481 km
Putere motor
95 cp
Cilindree
1.499 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Compacta
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €13.999

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford este un nume emblematic în industria auto, oferind o gamă variată de vehicule ce se disting prin calitate, inovație și performanță. Modelul Ford Focus, lansat pentru prima dată la finalul anilor '90, a devenit rapid un etalon pe segmentul hatchback-uri compacte, fiind apreciat pentru dinamica sa de condus, tehnologiile moderne și eficiența consumului de combustibil.

Acum, aveți oportunitatea de a deveni proprietarul unui Ford Focus Trend Edition, fabricat în anul 2019, care prezintă un parcurs de 67.481 Km. Dotat cu un motor de 95CP și transmisie manuală, acest vehicul promite o experiență de condus plăcută și eficientă. Vehiculul este oferit la prețul de €11.764 plus TVA deductibil de 19%, ajungând la un total de €13.999.

Garanția tehnică a acestui auto second hand este de 6 luni sau 15.000 km pentru persoane juridice, și de 12 luni sau 20.000 km pentru persoane fizice. Mai mult, serviciile de mobilitate absolută sunt incluse gratuit, oferindu-vă liniștea deplasării fără griji.

Pentru cei interesați de finanțare auto, există posibilitatea achiziționării prin leasing auto sau credit auto pentru o perioadă flexibilă de la 12 până la 60 de luni. Leasingul financiar pentru persoane juridice vine cu o dobândă preferențială și un avans minim de 15%, cu un răspuns rapid în doar 48 de ore. Persoanele fizice sau PFA pot beneficia de credit auto prin UCFin cu condiții facilitate, inclusiv o dobândă fixă avantajoasă și posibilitatea de rambursare anticipată.

Pentru cei care preferă masini in leasing, trebuie să știți că vârsta vehiculului influențează perioada maximă de finanțare. Având în vedere că acest Ford Focus este din anul 2019, acesta se încadrează în condițiile pentru a fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani. Aceste condiții ajută să adaptăm oferta de leasing automobile la nevoile fiecărui client.

Nelipsite sunt extra-opțiunile care includ sisteme audio și de navigație avansate, sisteme de asistență la conducere, jante de aliaj și multe alte dotări care îmbunătățesc experiența la volan. O vopsitorie specială și accesul fără cheie sunt doar câteva dintre elementele care adaugă valoare și confort acestui autoutilitare second hand.

Explorând posibilitățile de finanțare și leasing auto, clienții beneficiază de soluții personalizate pentru achiziția perfectă. RMB CASA AUTO TIMISOARA își aduce contribuția prin oferirea de consultanță specializată și asistență în procesul de înmatriculare a vehiculului.

Fiți la volanul unui Ford Focus Trend Edition 2019 și bucurați-vă de fiecare drum parcurs cu ajutorul soluțiilor de finanțare flexibile, fie că este vorba de leasing auto, credit auto sau alte forme de credit extern. Indiferent dacă sunteti în căutarea unui auto noi in leasing sau doriți un autovehicul second hand cu experiență și fiabilitate, acest Ford Focus promite să vă îndeplinească așteptările. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre acest vehicul și posibilitățile de finanțare.