Avans
Rata lunara

Ford Focus2018 1.0 125 cp 55.670 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Focus
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
55.670 km
Putere motor
125 cp
Cilindree
999 cmc
Caroserie
Sedan
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €12.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Ford este recunoscută la nivel mondial pentru inovația și fiabilitatea autovehiculelor sale, exemplificată ideal prin modelul Ford Focus. Acesta este un vehicul din anul 2018, care emană un amestec de performanță, tehnologie modernă și confort de excepție, fiind o alegere excelentă pentru cei interesați de mașini în leasing sau achiziționarea unui auto second hand de calitate.

Ford Focus, o prezență emblematică pe drumuri, oferă o experiență de conducere dinamică și responsivă, potrivită atât pentru naveta zilnică, cât și pentru excursii. Modelul prezentat, prima dată înmatriculat în noiembrie 2018 și corespunzător normei de poluare EURO 6, dispune de un bogat pachet de echipamente care îmbunătățesc atât siguranța cât și confortul pasagerilor.

Datorită politicii noastre flexibile de finanțare auto, potențialii cumpărători pot beneficia de finanțare cu un avans de minim 15%, pe o durată cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea vehiculului. Pentru acest model Ford Focus, deoarece este din 2018, oferim posibilitatea de finanțare pe un termen de până la 5 ani, asigurând astfel accesibilitate largă către achiziție, fie că este un credit auto sau prin leasing auto.

Privitor la dotările mașinii, aceasta este echipată cu tehnologii audio și de conectivitate de ultimă oră, incluzând Android Auto, Bluetooth, radio și port USB, împreună cu un sistem de navigație și infotainment accesibil printr-un monitor cu touch screen. Controlul vocal și sistemul hands-free adaugă la ușurința interacțiunii cu vehiculul în timpul călătoriei.

Confortul este la fel de impresionant, oferind Climatronic pe două zone, încălzire pentru scaunele șoferului și pasagerului, precum și pentru volan și parbriz, ideal pentru sezonul rece. Volanul este îmbrăcat în piele, multifuncțional și vine cu comenzi integrate, iar sistemul Keyless Entry/GO îmbogățește experiența de utilizator.

Ford Focus este dotat cu o gamă largă de echipamente care asigură siguranța pe drumuri, inclusiv sisteme avansate de asistență la conducere cum ar fi Lane Assist și controlul de tracțiune. În plus, vehiculul vine cu jante de aliaj de 16", proiectoare de ceață și un sistem Start/Stop eco-eficient.

În ceea ce privește siguranța, aceasta este prioritatea principală a modelului Focus, care dispune de sisteme de frânare asistată, airbag-uri multiple și sistem Isofix pentru scaunele copiilor.

Pentru persoanele interesate de masini in leasing sau achiziționarea unor autoutilitare second hand și auto noi in leasing, avem oferte atrăgătoare, cu posibilitatea de leasing automobile, incluzând rate flexibile și condiții avantajoase de credit auto. În plus, pentru clienții care sunt interesați de credite externe, garantăm aprobarea creditului pentru o gamă largă de situații financiare, inclusiv pentru venituri obținute în afara țării.

Dispunem și de o varietate de servicii optionale, inclusiv revizii complete și sfaturi privind înmatricularea vehiculului. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei mașini în leasing sau a unui credit auto flexibil pentru un Ford Focus cu dotări remarcabile și istoric de service transparent, echipa noastră este gata să vă asiste în găsirea soluției potrivite de finanțare.