Avans
Rata lunara

Ford Focus2019 1.5 Diesel 120 cp 102.831 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Focus
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
102.831 km
Putere motor
120 cp
Cilindree
1.499 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Combi
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €12.690

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Focus este un autovehicul care redefinește standardele în segmentul său, avându-și originile în inovația și tehnologia avansată a mărcii Ford. Modelul Focus din anul 2019 aduce un amestec între performanță, eficiență și dotări de ultimă oră pentru a-și asigura conducătorii auto de o experiență optimă la volan.

Acest model Ford Focus este disponibil pentru achiziție prin diverse opțiuni de finanțare auto, inclusiv credit auto și leasing auto pentru clienții interesați de masini in leasing, fie că sunt auto noi in leasing sau autoutilitare second hand. Oferta noastră vă permite să dețineți acest vehicul cu un avans minim de 15% și cu o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii, asigurând flexibilitate în achiziționarea de automobile în sistem de leasing. Pentru Ford Focus, modelul 2019, puteți beneficia de un credit extern sau interne cu o perioadă de finanțare până la 5 ani pentru a-l face mai accesibil.

Masina este echipată îndeajuns pentru confortul și siguranța maximă a șoferului cât și a pasagerilor. Cu funcții de ultimă oră precum sistemul de infotainment compatibil cu Android Auto, conectarea prin Bluetooth, și un sistem audio de înaltă calitate, Ford Focus oferă o experiență audio și tehnologică imersivă. Caracteristici precum monitorul cu touch screen și sistemul hands-free dau dovadă de atenția acordată nevoilor de comunicare și divertisment în timp ce sunt la drum.

Confortul este sporit de caracteristici cum ar fi dublu Climatronic pentru reglarea temperaturii în două zone diferite, încălzirea scaunelor pentru șofer și pasager, și un volan multifuncțional îmbrăcat în piele, ce include și încălzirea acestuia. În plus, Focus oferă și funcționalităţi practice, cum ar fi geamurile electrice atât în față cât și în spate, și un set robust de opțiuni pentru siguranță incluzând ABS, ESP și multiple airbag-uri.

Pentru asistența la condus, vehiculul vine echipat cu sisteme de asistare a șoferului, inclusiv senzori pentru ploaie și lumină, assist la franare, controlul tractiunii, asistență în rampă și servodirecție pentru o manevrabilitate îmbunătățită. Pe lângă acestea, dotări precum Keyless Entry/Go și frâna de parcare electrică vă oferă o funcționalitate perfectă pentru secolul 21.

Ford Focus este disponibil și în condiții de leasing automobile pentru persoane juridice, cu un avans de 3298 euro (TVA inclus), urmat de plăți lunare accesibile. Propunem, de asemenea, o gamă largă de servicii suplimentare la cerere, inclusiv o revizie completă și asistență pentru înmatricularea vehiculului.

Cu un istoric complet de service şi cu ultima revizie efectuată la 97.900 km, acest Ford Focus este garantat să vă servească nevoile de mobilitate. Pachetul său de iarnă, completat de senzori de ploaie, lumini LED și diverse moduri de condus, inclusiv ECO și Sport, fac din acest model opțiunea ideală pentru oricine caută fiabilitatea, confortul și tehnologia avansată a unei masini in leasing sau a unui auto second hand.

Important de menționat, toate opțiunile și caracteristicile prezentate sunt incluse pentru a vă oferi imaginea completă a vehiculului, însă, suntem deschiși pentru orice întrebări suplimentare sau nelămuriri, asigurându-vă că această mașină va îndeplini sau chiar depăși așteptările dumneavoastră.