Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Focus2020 1.0 155 cp 31.327 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Focus
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
31.327 km
Putere motor
155 cp
Cilindree
999 cmc
Caroserie
Compacta
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.499

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford este un renumit producător auto, cunoscut pe plan mondial pentru calitatea constructivă și fiabilitatea autovehiculelor sale. Modelul Focus, în varianta ST-Line cu motorizare Mild Hybrid de 155 CP și transmisie manuală, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută performanță îmbinată cu eficiența consumului de combustibil. Produs în decembrie 2020, acest exemplar Ford Focus se prezintă cu un rulaj de 31.327 de kilometri și este oferit la prețul de €18.066, plus TVA deductibil de 19%, rezultând un total de €21.499.

Pentru a deține această mașină fără eforturi financiare excesive, există variante de finanțare auto flexibile, de la leasing auto până la credit extern, ajustate conform necesităților cumpărătorilor, fie ei persoane fizice sau juridice. Leasingul automobile constituie o soluție eficientă pentru companii, oferind rate preferențiale și posibilitatea de a achiziționa masini in leasing cu un avans minim de 15%. De asemenea, timpul de așteptare pentru aprobare este de doar 48 de ore, ceea ce facilitează procesul de achiziție într-un ritm rapid.

Pentru persoanele fizice, RMB Casa Auto propune variante de credit auto oferit de UCFin (Unicredit Consumer Financing), deschis pentru clienții cu vârsta între 22 și 70 de ani la finalizarea contractului. Este important de menționat că rata maximă de îndatorare este de 40% din venitul net, fiind necesară o vechime de minim 12 luni și un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Procesul de obținere a creditului este simplificat, cu posibilitatea de aprobare rapidă fără necesitatea unei adeverințe de venit în anumite cazuri și acordă posibilitatea rambursării anticipate, parțiale sau totale.

Având în vedere că autoturismul este fabricat în 2020, acesta se încadrează perfect în condițiile de finanțare care sunt aplicabile pentru masini care nu sunt mai vechi de 5 ani. Astfel, Ford Focus poate fi financiat pentru o perioadă de până la 5 ani, oferind flexibilitate cumpărătorilor prin variantele de credit auto și leasing auto disponibile.

Printre serviciile suplimentare oferite, se numără garanția producătorului valabilă până pe 16.12.2025 sau pentru un rulaj de maxim 100.000 de kilometri, revizia motorului efectuată la predarea autovehiculului și mobilitatea asigurată în mod gratuit. Clienții au de asemenea posibilitatea buy-back-ului și trade-in-ului pentru autovehiculele achiziționate anterior, asigurându-se că tranzacționarea este eficientă și convenabilă.

Ford Focus vine echipat cu o gamă largă de dotări și tehnologii de ultimă oră pentru a oferi o experiență de condus superioară, printre care se numără farurile LED adaptabile, camera pentru mersul înapoi, geamurile spate întunecate și multe alte opțiuni care cresc confortul și siguranța în timpul deplasărilor.

În concluzie, Ford Focus din oferta RMB Casa Auto este mai mult decât un simplu autovehicul second-hand; este un exemplu de fiabilitate, confort și tehnologie la un preț competitiv, cu soluții de finanțare auto, leasing auto și credit auto create pentru a veni în întâmpinarea nevoilor diverse ale acestora.