Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Kuga2020 2.0 Diesel 190 cp 36.811 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Kuga
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
36.811 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.996 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €29.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducere generală a mărcii și a modelului:

Ford este unul dintre cei mai renumiți producători auto la nivel mondial, cu o istorie îndelungată de inovație și calitate. Modelul Ford Kuga, specificul anului 2020, continuă această tradiție printr-un design modern și tehnologii avansate, adresându-se unui public căutător de performanță și confort. Kuga reprezintă o alegere excelentă pentru amatorii de autovehicule versatilul SUV-uri care doresc un mix optim între spațiu, putere și dotări tehnologice de ultimă oră.

Avans și Perioada de Finanțare Detalii:

FORD KUGA ST-LINE X AWD 190CP A/T - 08/2021, afișează cu mândrie o rulaj de 36.811 Km. Acest model este disponibil pentru achiziționare prin variate opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit auto. Opțiunile de leasing auto sunt adaptate atât pentru persoane juridice, prin leasing financiar cu condiții preferențiale și un avans minim de 15%, cât și pentru persoane fizice, putând fi adaptate pentru o perioadă cuprinsă între 12 la 60 luni, în concordanță cu nevoile clientului și vârsta autovehiculului în raport cu perioada de finanțare maximă permisă.

Dotări:

Privind dotările, Ford Kuga se laudă cu o gamă variată de tehnologii de ultimă oră. Pe partea de audio și tehnologie, acest model include Apple Carplay și Android Auto, conectivitate Bluetooth, systém hands-free, radio, port USB, wireless charging, sistém navigație și o selecție premium de sistém audio. Confortul este intensificat de Climatronic în 2 zone, tapiterie din piele, încălzire pentru scaunele șoferului și pasagerului, scaune sport la față și încălzire pentru scaunele din spate.

Opțiuni de siguranță și sisteme de asistență:

Ford Kuga surprinde și prin dotările sale legate de siguranță și sistemele de asistență cuprinzând ABS, ESP, faruri LED, senzori de parcare și Lane Assist, toate contribuind la o experiență de condus mai sigură și mai confortabilă. Jantele de aliaj de 19 țoli și anvelopele de vară sporesc și ele performanța acestui autovehicul.

Servicii Suplimentare:

În plus, viitorii proprietari ai acestui Ford Kuga vor beneficia de garanție producător până în 29.07.2028 în limita a 100.000 km și de servicii de mobilitate absolută. Dacă veți alege să achiziționați acest autovehicul, revizia motorului va fi efectuată la predarea autoturismului, dacă acest lucru va fi necesar.

Finanțarea Autovehiculului:

Cunoscând importanța accesibilității financiare, oferim soluții diversificate pentru achiziționarea acestei mașini, ce include posibilitatea de a opta pentru masini în leasing sau auto second hand prin finanțare auto care respectă condițiile de vârstă ale vehiculului pentru a maximiza perioada de leasing automobile. Totodată, clienții beneficiază de consiliere completă în procesul de buy-back și trade-in al autovehiculelor.

În concluzie, acest Ford Kuga ST-Line X AWD 190CP oferă un amestec seducător de stil, spațiu, și tehnologie, fiind o opțiune excelentă pentru cei interesați de autoutilitare second hand sau auto noi în leasing care doresc să combine performanța și confortul. Cu posibilități extinse de finanțare, fie prin credit auto sau credit extern, fiecare client își poate asigura un plan financiar adaptat.