Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Kuga2022 2.5 Hibrid 152 cp 44.809 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Kuga
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
44.809 km
Putere motor
152 cp
Cilindree
2.488 cmc
Combustibil
Hibrid
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €29.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Kuga, un model emblematic al gigantului american din industria auto, a ajuns rapid un favorit pe piața vehiculelor SUV datorită fiabilității și inovației sale. Versiunea Titanium 2.5 Duratec Plug-In-Hybrid PHEV FWD reprezintă o combinație impresionantă între putere și eficiență, oferindu-le șoferilor o experiență de condus atât dinamică cât și eco-friendly. Cu un motor capabil de 225 CP și o transmisie automată finisată, acest Ford Kuga din februarie 2022, care prezintă doar 44.809 km parcurși, devine o alegere înțeleaptă pentru cei interesați de achiziția unui auto modern și solid.

Prețul de achiziție se situează la €25.202 + TVA deductibil de 19%, aducând totalul la €29.990. Condițiile avantajoase nu se opresc aici, pentru că Ford Kuga vine cu revizie a motorului efectuată la predarea autoturismului, garanție de producător valabilă până în luna iulie 2027 și servicii de mobilitate complet gratuite prin cardul Tiriac Auto.

Pentru interesul crescut în opțiunile de finantare auto și leasing auto, prezentăm aici condițiile specifice. Este oportunitatea ideală de a achiziționa această mașină în leasing dacă sunteți în căutare de auto noi în leasing sau mașini în leasing. Oferim posibilitatea achiziției prin finanțare auto sub formă de leasing sau credit pentru o perioadă flexibilă de 12-60 de luni, cu un avans minim de 15% și răspuns rapid pentru persoane juridice. De asemenea, pentru persoanele fizice sau PFA, propunem creditul auto cu vârsta între 22 și 70 de ani la terminarea contractului de credit. Condițiile de acordare a creditului includ stabilitatea financiară prin vechime de cel puțin 12 luni și contract pe perioadă nedeterminată, un grad maxim de îndatorare de 40% din venitul net și necesitatea prezentării de documente standard, cu posibilitate de prezentare a unor documente suplimentare.

Caracteristicile creditului prezintă flexibilitate, cu avansuri începând de la 0%, dobândă fixă avantajoasă și posibilitatea rambursării anticipate cu comision scăzut. Iar pentru autovehicule second hand sau auto noi în leasing, condițiile de finanțare sunt strict legate de vârsta vehiculului, având flexibilitate de finanțare pe perioade de la un an până la cinci ani, în funcție de vârsta mașinii la data achiziției.

Cât privește dotările, acest Ford Kuga dispune de tehnologie și confort la nivel de top, incluzând sisteme moderne de asistență la conducere, siguranță și performanță superioră. De la Apple CarPlay și Android Auto până la funcționalități avansate precum sistemul de navigație, monitor cu touch screen, control vocal și multe altele, această mașină a fost proiectată pentru a asigura o călătorie plăcută și sigură.

Pentru cei interesați de achiziția acestei mașini prin leasing automobile sau doritori de finanțare auto, invităm la o consultare detaliată a specificațiilor tehnice, ce pot fi transmise la cerere. Respectăm dorința clienților de a face alegeri bine informate, asigurând consiliere și asistență de specialitate în procesul de achiziție și finanțare.

Contactați-ne pentru a descoperi atât oferta detaliată, cât și multiplele opțiuni de finanțare și leasing auto pentru a vă bucura de acest Ford Kuga, soluția potrivită pentru cei în căutare de performanță, tehnologie de vârf și confort.