Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Mondeo2018 2.0 Diesel 180 cp 169.127 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Mondeo
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
169.127 km
Putere motor
180 cp
Cilindree
1.997 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €16.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Mondeo este un sinonim al stilului, confortului și tehnologiei moderne, iar ediția din 2018 pe care o prezentăm aici nu face excepție. Un vehicul care promite nu doar o experiență de conducere placută dar și o suită impresionantă de dotări concepute pentru siguranța și confortul tău. Dacă ești în căutarea unei mașini în leasing sau preferi opțiunea de finantare auto, acest Ford Mondeo poate fi exact ceea ce ai nevoie, fiind o opțiune perfectă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

La bordul acestui Ford Mondeo, vei găsi un sistem de navigație intuitiv, un sistem audio de înaltă calitate și un monitor cu ecran touch screen, toate integrate pentru a asigura cea mai bună experiență audio și tehnologică. Conectivitatea este ușurată de Bluetooth, in timp ce radioul oferă acces la o gamă largă de stații pentru divertisment în timpul călătoriilor.

Confortul este garantat de caracteristici precum climatronica automată și tapiteria mixtă piele-textil, iar scaunele oferă ajustare electrică pentru șofer, încălzire și memorie. Dotările nu se opresc aici, includând și cotiere pentru un plus de relaxare atât în partea frontală, cât și în spatele vehiculului, împreună cu un volan îmbrăcat în piele echipat cu comenzi, pentru o conducere mai sigura și mai confortabilă.

Pe partea de electronice și sisteme de asistență, Ford Mondeo dispune de cruise control, senzori de parcare, oglinzi exterioare cu reglare și rabatare electrică, cât și lumini de zi LED pentru o vizibilitate sporită. Nici siguranța nu este neglijată, venind echipat cu ABS, ESP și multiple airbag-uri pentru o călătorie liniștită.

Pentru cei interesați de auto second hand sau de autoutilitare second hand, trebuie menționat că acest exemplar a fost achiziționat nou din România și vine cu garantie de 1 an. În plus, prețul include TVA și, grație opțiunilor de leasing auto și credit auto, îți oferim posibilitatea de finantare auto, atât pentru persoane juridice cu un avans minim de 15%, cât și pentru persoane fizice cu avans începând de la 0%. Perioada maximă de finantare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii, asigurându-te că ai opțiuni variate pentru a deține această mașină.

Finanțarea pentru acest model Ford Mondeo din anul 2018 este accesibilă, având în vedere că autovehiculul nu depășește vechimea de 5 ani, permițând astfel o finanțare pe o perioadă de până la 5 ani. Așadar, dacă ești interesat de mașini in leasing sau dacă vizezi opțiuni de credit extern pentru a conduce un Ford Mondeo fiabil și dotat, acesta este momentul să iei în considerare oferta noastră.

Sumarizând, acest Ford Mondeo este mai mult decât doar un automobil second hand, este o expresie a clasei și a performanței. Cu numeroase dotări care sporesc siguranța și confortul, opțiuni de finantare flexibile și posibilitatea de a-l obține prin leasing automobile sau credit auto, acesta este pregătit să surprindă orice șofer sau pasager. Achiziționați acest Ford Mondeo și bucurați-vă de calitatea și inovația pe care numai un nume reputat precum Ford le poate oferi.