Avans
Rata lunara

Ford Mondeo2019 2.0 Diesel 150 cp 105.743 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Mondeo
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
105.743 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.997 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €15.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Mondeo, un model de renume în categoria sedanurilor de dimensiuni medii, este renumit pentru confortul și performanța sa excepțională. Avem plăcerea să vă prezentăm un exemplar Ford Mondeo fabricat în 2018, înregistrat pentru prima dată în 02.2019 și respectă norma de emisii EURO 6, având o bogăție de dotări moderne care îmbină luxul și tehnologia de vârf.

Această mașină este echipată cu un sistem de navigație ce include harta României și faruri Xenon, care asigură o vizibilitate optimă. Confortul este garantat prin scaune încălzite, parbriz încălzit și senzori de ploaie și lumini, iar pentru o experiență multimedia completă dispuneți de un sistem cu touchscreen, conectare telefon prin Bluetooth, Apple Carplay și Android Auto. Senzorii de parcare față și spate, împreună cu jantele din aliaj de 17", controlează cu ușurință orice manevră și aduc o notă stilistică de invidiat.

Pentru cei interesați de finanțare auto, oferim posibilitatea de leasing auto cu termeni flexibili. Vă oferim opțiunea unui finanțament atractiv și adaptat nevoilor dumneavoastră, fie că optați pentru un credit auto sau leasing auto. Pentru mașini în leasing, avem disponibile opțiuni de leasing automobile, inclusiv auto second hand și autoutilitare second hand.

Avansul începe de la minim 15%, iar perioada de finanțare se extinde de la 1 la 5 ani, menționăm că este posibil ca durata finanțării să fie influențată de vârsta autovehiculului. Potrivit condițiilor de finanțare, acest Ford Mondeo, fiind mai nou de 5 ani, se califică pentru o finanțare pe o durată maximă de 5 ani.

Cu un istoric de service complet, ultima revizie fiind efectuată la 100.000 km, și cu o transmisie automată PowerShift, această mașină oferă o experiență de conducere fluentă și sigură. Printre echipamentele tehnologice se numără pilot automat (Cruise Control), frână de parcare electrică, climatronic, lumini de zi și sistem START&STOP.

Siguranța este o prioritate pentru acest model Ford Mondeo, care în dotările sale include ABS, ESP, sisteme multiple de airbag-uri, precum și sistem activ de frânare de urgență. Dispozitivul Isofix asigură un plus de siguranță pentru pasagerii mai mici.

Mărturia calității și fiabilității, oferim o GARANTIE 24 LUNI în limita a 30.000 km și posibilitatea unei GARANTIE PREMIUM 24 LUNI în limita a 50.000 km pentru acest vehicul. La cerere, putem asigura și servicii adiționale, de la revizii complete până la asistență pentru înmatriculare.

Performanța, tehnologia avansată și confortul remarcabil fac din acest Ford Mondeo un alegeri ideale pentru cumpărătorii ce doresc să achiziționeze o mașină second hand de încredere și cu stil. Fie că este vorba despre leasing automobile sau credit auto, inclusiv pentru cei cu credit extern, vă suntem la dispoziție pentru consultanță și soluții optime de finanțare.

Vă invităm să ne contactați pentru detalii suplimentare și pentru a stabili modalitățile printr-un plan adaptat de leasing auto sau finanțare auto pentru acest Ford Mondeo.