Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Ranger2022 2.0 Diesel 213 cp 10.000 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Ranger
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
10.000 km
Putere motor
213 cp
Cilindree
1.996 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €47.600

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford, un nume emblematic în industria auto, oferă vehicule robuste și fiabile, care se disting prin performanță și durabilitate. Modelul Ford Ranger se înscrie perfect în această tradiție, fiind o alegere populară pentru cei care caută un pickup puternic, versatil și echipat pentru a face față oricărei provocări. Cel mai recent model Ford Ranger, anul de fabricație 2022, combina abilitățile off-road cu tehnologia modernă și confortul.

Ranger III Double Cab Raptor, disponibil pentru achiziție, este propulsat de un motor 2.0 EcoBlue diesel de 213 cp, prevăzut cu tracțiune integrală 4x4 și transmisie automată. Astfel încât să fie mai accesibil unui public larg, această mașină poate fi procurată printr-o varietate de opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit extern. Aceasta oferă oportunitatea achiziționării, atât pentru companii cât și pentru persoane fizice, a unei mașini in leasing, fiind o soluție excelentă pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele unui auto nou in leasing.

Având un preț NET (fără TVA) de 40.000 Euro și o garanție a producătorului valida până în septembrie 2025, acest Ranger Raptor vine deja echipat cu o gamă impresionantă de caracteristici. Printre acestea se numără sisteme moderne de infotainment cum ar fi Apple Carplay și Android Auto, viteze de conectivitate prin Bluetooth, un sistem navigație avansat, monitor cu touch screen și controlul vocal pentru o experiență la volan mult îmbunătățită.

Pentru confortul ocupanților, Ford Ranger oferă dotări precum climatizarea pe două zone, tapiterie din piele, scaune ajustabile electric și încălzite, cotiere și volan îmbrăcat în piele. În ceea ce privește electronicele și sistemele de asistență, vehiculul este prevăzut cu pilot automat, faruri Xenon, multiple senzori de parcare și asistență la parcare, inclusiv o cameră video pentru marșarier, precum și Lane Assist și Controlul distanței.

În domeniul siguranței, această mașină vine echipată cu ABS, ESP, EBD, airbag-uri multiple, Isofix, și diverse sisteme de avertizare și asistență la franare pentru a proteja pasagerii în diverse scenarii de conducere.

Pentru final, echipamentele extra accentuează și mai mult aspectul robust și ready-for-action al modelului, cu faruri și lumini LED, jante din aliaj de 17 inci și chiar un conector de remorcare.

Fiind o soluție avantajoasă pentru achiziția de autovehicule, oferim condiții flexible pentru leasing automobile, care presupun un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare auto între 1 și 5 ani. O reglementare importantă se referă la vârsta vehiculului la momentul finanțării: Ford Ranger 2022 poate beneficia de finanțare până la 5 ani, iar pentru modele mai vechi se aplică condiții specifice fiecărui ani în parte.

Serviciul nostru de leasing auto și vânzări include consulța profesionistă pentru alegerea celei mai bune opțiuni financiare. Depunem efort pentru a oferi clienților acces la mașini in leasing, auto second hand sau autoutilitare second hand, precum și opțiuni pentru auto noi in leasing cu condiții avantajoase.

Ford Ranger Raptor așteaptă să fie explorat pentru experiența unui drive robust și sofisticat, cuplat cu posibilitățile extinse de finanțare și leasing auto pentru a satisface nevoile de mobilitate ale clienților noștri.