Avans
Rata lunara

Ford Tourneo2018 1.0 Diesel 101 cp 53.740 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Tourneo
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
53.740 km
Putere motor
101 cp
Cilindree
998 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Culoare
Argintiu metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €15.389

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Tourneo Connect este un model de masina fabricat de compania Ford, fiind lansat pentru prima data in anul 2018. Masina face parte din categoria autoutilitare si este ideala pentru transportul de persoane, avand un design modern si spatios.

Pentru a putea achizitiona acest model, exista mai multe optiuni de finantare disponibile, precum leasingul auto si creditul auto. Leasingul auto reprezinta o modalitate prin care poti utiliza masina pe o perioada determinata de timp, platind lunar rate convenabile. In acest caz, masina ramane in proprietatea companiei de leasing, iar tu beneficiezi de toate avantajele utilizarii acesteia.

Finantarea auto prin credit reprezinta o alta varianta de achizitie, prin care poti achizitiona masina in rate, avand posibilitatea de a o numi in proprietate dupa achitarea finala a creditului.

Daca esti interesat de leasingul auto si finantarea auto, poti opta pentru masinile disponibile in leasing, inclusiv autoutilitare second hand sau autovehicule noi in leasing. Procesul de leasing auto este simplu si rapid, fiind insotit de un avans de minim 15% din valoarea masinii si o perioada de finantare cuprinsa intre 1 si 5 ani.

In cazul in care masina pe care doresti sa o achizitionezi are o vechime mai mica de 5 ani, ai posibilitatea de a o finanta pe o perioada de maxim 5 ani, conform conditiilor de finantare. Pentru masinile cu o vechime intre 6 si 7 ani, perioada maxima de finantare este de 4 ani. Pentru autovehiculele cu o vechime intre 8 si 9 ani, perioada de finantare se reduce la 3 ani, iar pentru cele cu o vechime mai mare de 9 ani, se poate opta pentru finantare pe maxim un an.

Prin urmare, daca esti in cautarea unei masini fiabile si spatioase, Ford Tourneo Connect poate fi alegerea potrivita pentru tine. Optand pentru leasing auto sau finantare auto, vei beneficia de confort si siguranta in timpul deplasarilor tale, indiferent daca optezi pentru o masina noua sau una second hand.