Avans
Rata lunara

Ford Tourneo2019 2.0 Diesel 105 cp 78.000 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Tourneo
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
78.000 km
Putere motor
105 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €28.061

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările generale ale Ford Tourneo Custom sunt următoarele: ABS, asistență la pornirea în rampă, Bluetooth, CD player, computer de bord, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, filtru de particule, frânare în caz de urgență, garanție, geamuri electrice, închidere centralizată, Isofix, jante de oțel, manual de service, monitorizare presiune anvelope, oglinzi laterale electrice, senzor de lumini, servodirecție, set pentru mâini libere, sistem de control al tracțiunii, sistem de pornire/oprire automată, sound system, suport cot, USB port, vehicul pentru nefumători, volan îmbrăcat în piele și volan multifuncțional.

Dotările specifice includ: airbag-uri față, clasă de emisii Euro6d-TEMP, condiție vehicul second-hand, culoare interior gri, material interior pânză, număr uși patru sau cinci, sistem de climatizare cu aer condiționat manual, sticker emisii 4 (verde), trusă de reparație Emergency tyre repair kit, uși culisante cu deschidere la dreapta și versiune specifică pentru Germania.

Ford Tourneo Custom este un model de mașină produs de Ford și se află în anul de fabricație 2019. Dacă doriți să achiziționați acest vehicul prin intermediul leasing-ului auto, vă oferim soluții de finanțare atractive.

Leasing-ul auto reprezintă o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele unui automobil fără a face un avans major. Finanțarea auto prin leasing vă oferă posibilitatea de a utiliza mașina dorită, plătind lunar rate fixe și având posibilitatea de a o cumpăra la finalul contractului, prin plata unei sume reziduale. Astfel, puteți avea acces la un Ford Tourneo Custom în condiții avantajoase și fără a face un efort financiar major.

Pentru a beneficia de finanțare auto prin leasing, este necesar să aveți un avans de minim 15% din valoarea mașinii. În plus, perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. În cazul în care mașina are o vechime de până la 5 ani, puteți beneficia de finanțare pe întreaga perioadă de 5 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 5 ani, puteți beneficia de finanțare pe o perioadă mai mică, în funcție de vechimea acesteia.

Astfel, dacă mașina are o vechime de peste 6 ani, puteți beneficia de finanțare pe o perioadă de maxim 4 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 7 ani, puteți opta pentru finanțare pe o perioadă de maxim 3 ani. Dacă mașina are o vechime de peste 8 ani, puteți beneficia de finanțare pe o perioadă de maxim 2 ani. În cele din urmă, dacă mașina are o vechime de peste 9 ani, puteți beneficia de finanțare pe o perioadă de maxim 1 an.

Indiferent dacă optați pentru un autovehicul second-hand sau unul nou în leasing, puteți conta pe profesionalismul și experiența noastră în domeniu pentru a vă oferi soluții personalizate de finanțare auto. Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii despre modalitățile de finanțare disponibile și pentru a găsi cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.