Din pacate, aceasta oferta nu mai este de actualitate.
Puteti alege de mai jos oferte similare sau cautati un model alternativ pentru
Ford Transit
Oferte similare

Caracteristici principale Ford Transit (ID: FOR51321)

Anul fabricatiei
2017
Rulaj
183.000 km
Putere motor
100 CP
Cilindree
1.498 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Caroserie
Monovolum
Culoare
Alb
Acum la numai9.700 EUR(TVA inclus)

Din pacate, aceasta oferta nu mai este de actualitate.
Puteti alege de mai jos oferte similare sau cautati un model alternativ pentru Ford Transit

Ford Transit din 2017

Reputat pentru fiabilitatea şi versatilitatea sa, Ford Transit Connect este un exemplu remarcabil în gama de autoutilitare second hand, oferind un echilibru perfect între performanță și utilitate. Cu un istoric solid al marcii, modelul Transit Connect a fost conceput pentru a răspunde nevoilor variate ale profesioniștilor, oferind o soluție de transport optimă pentru afaceri și servicii. Având în gând acest profil, Ford Transit Connect L2H1 1.5 TDCi cu 100 CP și norma de poluare Euro 6, fabricat în anul 2017, se prezintă ca o alegere inteligentă pentru cei care caută un vehicul robust și eficient.

Dotările incluse pe acest model, în lista amplă, include caracteristici axate pe confort și tehnologie, precum sistemul Bluetooth, ce facilitează conexiuni wireless pentru dispozitivele mobile, radio pentru divertisment pe timpul deplasărilor, port USB pentru încărcarea sau conectarea gadgeturilor și un sistem audio integrat pentru o experiență acustică de calitate. Confortul este accentuat prin disponibilitatea aerului condiționat, parbriz cu încălzire pentru zilele reci și geamuri electrice față, toate gândite pentru a oferi utilizatorului o experiență plăcută.

Siguranța vehiculului este o prioritate, echipat cu sisteme de frânare ASB, ESP și EBD, precum și airbag-uri pentru șofer, adăugând astfel un nivel superior de protecție. Franarea asistată oferă un plus de siguranță și confort șoferului. Performanța nu este neglijată, jantele de oțel completând profilul robust al autovehiculului.

În plus, autoutilitara este echipată cu o serie de sisteme electronice și de asistență, cum ar fi senzorii de parcare spate, oglinzile exterioare cu reglare electrică și încălzire, asistența în rampă și servodirecția, toate pentru a simplifica utilizarea în diverse condiții de drum. Nu lipsesc nici elementele esențiale pentru vizibilitate, cum ar fi lumini de zi și faruri de ceață.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de achiziție, modelul oferit este disponibil pentru finantare auto, cu diverse opțiuni de leasing auto, incluzând leasing automobile și leasing auto pentru auto second hand. Există posibilitatea de finanțare prin credit auto, leasing financiar sau leasing operațional, adecvate pentru achiziționarea de masini in leasing.

În vederea asigurării unei tranzacții transparente și convenabile, prețul de 9700 EURO include TVA-ul deductibil, iar plata se realizează exclusiv în RON, aplicându-se cursul BNR plus un procent de 1% din ziua efectuării plății. Având în vedere cerințele pentru finanțare auto, este important să se țină cont de faptul că avansul minim este de 15%, iar perioada maximă de finanţare este variabilă în funcție de vechimea autovehiculului - oferind flexibilitate pe o durată de 1 până la 5 ani, cu condiția ca masina să nu fie mai veche de 5 ani la momentul finanțării.

Această autoutilitară second hand oferă o garanție pentru viitorul proprietar, iar locația acesteia este ușor accesibilă, fiind disponibilă la un centru comercial bine-cunoscut.

Perisabilitatea, eficiența combustibilului și costurile reduse de operare fac din Ford Transit Connect o soluție atractivă pentru masini in leasing și pentru cei interesați de achiziționarea de auto noi in leasing. Acest model este gata să devină un partener de încredere pentru afacerea dumneavoastră sau necesitățile de transport, oferind simultan confortul și tehnologia dorită. Fie că este vorba de finantare auto sau de achiziția directă, acest vehicul reprezintă o opțiune valoroasă în categoria autoutilitare second hand şi auto second hand.

Oferim pentru Persoane Juridice (SRL, PFA, Cabinet Medical Individual, Cabinet Individual de Avocatura, Birou Notarial) care au o bonitate buna si profit in ultimul bilant raportat, finantare GARANTATA cu avans minim de 10-15% pe o perioada cuprinsa intre 1-5 ani.

Va putem oferi finantare in sistem leasing financiar sau operational.

Va putem aduce la comanda orice autoturism sau autoutilitara (noua sau aproape noua), in leasing sau credit, din stocul partenerilor nostri din Germania, Olanda, Belgia, etc. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!