Avans
Rata lunara

Ford Transit2018 2.0 Diesel 130 cp 73.436 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Transit
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
73.436 km
Putere motor
130 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €22.289

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Transit, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate modele de autoutilitare pe plan global, se prezintă în ediția 2018 cu dotări și caracteristici care îl fac ideal pentru afaceri dar și pentru necesități personale. Acesta se remarcă prin fiabilitate, versatilitate și costuri de întreținere optimizate, fiind un vehicul ce poate fi ușor adaptat pentru diferite industrii și cerințe. Mai mult decât atât, cu o istorie bogată și o reputație solidă, Ford Transit se menține în topul alegerilor atât pentru achiziții noi cât și pentru auto second hand.

Dotările acestui Ford Transit sunt impresionante, începând cu sistemul de aer condiționat, ABS, airbag-uri până la frigider și controlul stabilității (ESP), asigurând astfel un nivel înalt de confort și siguranță. Mai mult, echipat cu facilități precum Bluetooth, controlul tractiunii (ASR), direcție asistată și geamuri electrice, Transit se pliază pe nevoile oricărui profesionist. Facilitățile sunt întregite de presența unui frigider Zanotti capabil să mențină temperatura de răcire până la 0 grade, transformând acest autovehicul într-o alegere ideală pentru transportul de bunuri perisabile.

Când vine vorba despre finanțare auto, viitorii proprietari ai acestui Transit vor fi încântați să afle că există opțiuni de leasing auto flexibile. Ford Transit este eligibil pentru finantare auto cu avans minim de 15% și perioada de finanțare variabilă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului. Astfel, pentru mașini in leasing care nu depășesc vârsta de 5 ani, perioada de finanțare poate fi extinsă la 5 ani pentru a maximiza beneficiile leasingului auto.

Ne mândrim cu posibilitatea de a oferi garantie pentru acest autovehicol Ford Transit. GARANTIE 24 LUNI în limita a 30.000 km sau opțional, o GARANTIE PREMIUM pe 24 de luni pentru un rulaj de până la 50.000 km. Iar pentru cei interesați de leasing automobile sau credit auto, există posibilități atrăgătoare de finantare cu avans 0% pentru o perioadă de până la 6 ani, deschise atât pentru persoane fizice, cât și pentru juridice sau fizice autorizate, inclusiv pentru cei cu venituri obținute în afara țării.

Pentru clienții corporativi, oferta noastră de leasing auto include și o opțiune de leasing pentru persoane juridice cu un avans de 4458 euro (TVA inclus), urmat de 60 de rate a câte 363 euro (TVA inclus). Ca și comoditate suplimentară, factura va fi emisă în lei la cursul de vânzare euro al Bancii Transilvania din ziua efectuării plății.

Adițional, oferim și servicii opționale care împreună cu mașini in leasing sau autoutilitare second hand, pot completa experiența dumneavoastră: de la revizii complete, livrări pe platformă în întreaga țară, asigurări RCA/CASCO, eliberare de numere provizorii și consuliere pentru înmatricularea autovehiculului.

Ford Transit din noiembrie 2018, conform cu norma Euro 6, beneficiază de un echipament frigorific performant, cu o capacitate utilă a benzii (Lungime: 3.20, Lățime: 1.60, Înălțime: 2.00 m), și se prezintă într-o configurație L3H2 care asigură spațiu amplu pentru încărcătură. Alături de încălzirea scaunului șoferului, conduce confortabil grație dotărilor precum volan multifuncțional, geamuri electrice și oglinzi reglabile electric, facând din acesta o alegere excelentă pentru cei în căutarea auto second hand de calitate sau auto noi în leasing.