Avans
Rata lunara

Ford Transit2019 2.0 77 cp 94.900 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Transit
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
94.900 km
Putere motor
77 cp
Cilindree
1.995 cmc
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €26.269

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introduceți pe piață în anul 2019, Ford Transit este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul utilitar fiabil și eficient. Fiind un model Ford, se bucură de o reputație solidă în domeniul autovehiculelor comerciale și se remarcă prin dotări premium și performanțe remarcabile. Indiferent dacă sunteți interesat de leasing auto sau finanțare auto, există opțiuni flexibile și avantajoase disponibile pentru a obține mașina din visul dvs.

Cu o varietate impresionantă de dotări, Ford Transit se descurcă exemplar în orice situație. Vehiculul dispune de un număr de uși de 4, asigurând accesul ușor în interiorul său spațios. Consumul urban este de doar 7.6 litri per 100 de kilometri, iar cel extraurban de 5.8 litri per 100 de kilometri, astfel economisind combustibil și făcându-l o alegere ideală pentru afacerile care depind de deplasări constante.

Transmiterea de putere este realizată printr-un sistem cu 6 viteze, garantând o experiență de condus lină și eficientă. Designul conform cu standardul Euro 4 asigură un impact minim asupra mediului înconjurător, îndeplinind normele și reglementările actuale.

Dotările interioare și tehnologice completează experiența de condus cu confort și utilitate. Vehiculul este echipat cu un sistem audio de calitate superioară, care vă permite să ascultați muzică preferată în timpul călătoriilor lungi. Computerul de bord vă oferă informații necesare despre consumul de combustibil și performanța mașinii.

Controlul de croazieră și sistemul de pornire/oprire automată sunt dotări adiționale care maximizează eficiența vehiculului și facilitează conducerea auto. Lumini de zi integrate asigură o vizibilitate mai bună și contribuie la siguranță pe drumurile aglomerate.

Ford Transit este dotat cu un sistem avansat de avertizare privind pierderea presiunii în anvelope, asigurându-vă că sunteți mereu în siguranță pe drumurile accidentate. Conexiunea Bluetooth vă permite să rămâneți conectat în timpul călătoriilor, cu posibilitatea de a utiliza telefonul mobil fără să vă distrageți atenția de la condus. Compatibilitatea MP3 vă oferă posibilitatea de a asculta muzica preferată direct de pe dispozitivul dumneavoastră.

Senzorii de parcare, atât în față cât și în spate, facilitează manevrarea vehiculului și asigură o parcare ușoară și sigură. Funcția hands-free asigură o utilizare facilă a sistemului de telefonie mobilă, fără a fi nevoie să vă luați mâinile de pe volan.

Sistemele avansate de siguranță, precum sistemul de frânare ABS și controlul electronic al stabilității (ESP), asigură protecția maximă a vehiculului și a pasagerilor săi. Jantele din aliaj oferă un aspect elegant și contribuie la stabilitatea mașinii în timpul deplasărilor.

Servodirecția îmbunătățește manevrabilitatea vehiculului, în timp ce controlul tracțiunii asigură stabilitatea și aderența optimă la drum. Roata de rezervă, în caz de necesitate, este întotdeauna la îndemână pentru a vă face să vă simțiți în siguranță în orice situație neprevăzută.

În plus, Ford Transit este echipat cu un filtru de particule, contribuind la protejarea mediului înconjurător și asigurând că ți se respectă normele de emisii impuse în prezent.

Cu toate aceste dotări și caracteristici deosebite, Ford Transit este cu siguranță modelul ideal pentru orice afacere sau nevoie personală din domeniul utilitarelor. În plus, este disponibil și în varianta second hand, oferindu-vă opțiuni flexibile în funcție de bugetul dumneavoastră.

Pentru a îndeplini nevoile și preferințele fiecărui client, există opțiuni de leasing auto și finanțare auto care sunt adaptate necesităților dumneavoastră. Cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, puteți obține cu ușurință această mașină de încredere.

Este important de menționat că, în ceea ce privește finanțarea, mașina trebuie să aibă o vechime de maxim 5 ani, pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 6 ani, maximul de finanțare este de 4 ani. Pentru vehiculele care au o vechime de peste 7 ani, putem oferi finanțare doar pe o perioadă de maxim 3 ani. Dacă mașina are peste 8 ani, perioada de finanțare se reduce la 2 ani, iar pentru mașinile cu o vechime de peste 9 ani, putem oferi finanțare pe o perioadă de doar 1 an.

Ford Transit este disponibil și în varianta nouă în leasing automobile sau în varianta second hand. Alegerea este a dvs. în funcție de buget și preferințe. Indiferent de opțiunea aleasă, Ford Transit vă va oferi o experiență excelentă de condus și o fiabilitate de încredere pe termen lung.

În concluzie, Ford Transit este una dintre cele mai populare și apreciate autoutilitare de pe piață, fiind ideală pentru fiecare afacere sau nevoie personală. Cu dotări tehnologice de ultimă generație și performanță remarcabilă, această mașină merită cu siguranță atenția dvs. Indiferent dacă optați pentru leasing auto sau finanțare auto, există opțiuni flexibile și avantajoase disponibile pentru a vă îndeplini visul de a conduce un Ford Transit.