Avans
Rata lunara

Ford Transit Connect2019 1.5 Diesel 101 cp 90.389 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Transit
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
90.389 km
Putere motor
101 cp
Cilindree
1.498 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €17.588

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Transit Connect este un model de autoutilitară produs de marca Ford, care se află pe piață încă din anul 2019. Acest vehicul beneficiază de numeroase avantaje și opțiuni care îl fac o alegere excelentă pentru afacerile și proiectele tale. Dacă îți dorești să achiziționezi acest model, dar nu dispui de suma integrală necesară, există soluții de finanțare disponibile pentru tine.

Unul dintre cele mai populare metode de finanțare este leasingul auto. Acesta îți oferă posibilitatea de a folosi și de a beneficia de un vehicul fără a-l achiziționa în mod direct. În cazul leasingului auto, tu plătești o sumă lunară pentru utilizarea mașinii, pe o perioadă determinată. La finalul contractului, ai opțiunea de a achiziționa mașina, de a returna autoutilitara sau să o înlocuiești cu un model nou.

Opțiunea de leasing auto este valabilă atât pentru autovehicule noi, cât și pentru cele second hand. În cazul mașinilor noi, avantajul constă în faptul că beneficiezi de o mașină modernă și cu dotări de ultimă generație. Pe de altă parte, autovehiculele second hand au avantajul unui preț mai accesibil și un istoric al fiabilității deja stabilit.

Pentru a obține un leasing auto sau o finanțare auto, trebuie să știi că majoritatea instituțiilor financiare solicită un avans de minim 15% din valoarea mașinii. Acest avans îți oferă posibilitatea de a plăti o sumă inițială și de a reduce astfel valoarea ratelor lunare. De asemenea, perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de produsul ales și de valoarea mașinii.

În ceea ce privește autoutilitara Ford Transit Connect, este important de menționat că aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de până la 5 ani, cu condiția ca aceasta să nu fie mai veche de 5 ani la momentul contractării finanțării. Dacă mașina are între 6 și 8 ani, perioada maximă de finanțare scade treptat de la 4 ani la 2 ani. În cazul în care autoutilitara are mai mult de 9 ani, se poate beneficia de finanțare pe o perioadă de doar 1 an.

Beneficiind de serviciile de leasing auto sau de finanțare auto, poți avea acces rapid și simplu la mașini în leasing, atât noi, cât și second hand. Alege varianta care se potrivește nevoilor și bugetului tău și contactează-ne pentru a obține mai multe informații despre opțiunile de leasing automobile sau credit auto disponibile pentru tine. Echipa noastră de specialiști îți sta la dispoziție pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru afacerea sau proiectul tău. Acționează acum și bucură-te de toate avantajele oferite de leasingul auto sau de finanțarea auto pentru achiziționarea unei autoutilitare Ford Transit Connect!