Avans
Rata lunara

Ford Transit2019 0.2 Diesel 130 cp 193.792 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Transit
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
193.792 km
Putere motor
130 cp
Cilindree
195 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €18.490

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Transit, unul dintre cele mai apreciate și versatilite autoutilitare din piata auto, este acum disponibil pentru achiziție. Modelul 2019 se distinge prin fiabilitate, capacitatea generoasă de încărcare și un nivel superior de confort și siguranță. Cu un istoric de service dovedit și o ultima revizie efectuată la 182.300 km, acest Ford Transit prezinta performanțe și întreținere la zi.

Pentru cei interesați, există opțiuni atrăgătoare de finanțare auto, inclusiv leasing auto pentru persoane fizice, juridice și persoane fizice autorizate. O soluție optimă pentru achiziționarea acestui autovehicul o reprezintă masini in leasing, cu avans 0% și perioada de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, oferindu-vă astfel flexibilitatea necesară adaptării la cerințele financiare. Condiția de finanțare impune ca masina să nu fie mai veche de 5 ani pentru a beneficia de o perioadă extinsă de finanțare auto, asigurând astfel că autovehiculul pe care îl alegeti va putea fi finanțat pentru o perioadă optimă.

Dacă doriți să achiziționați acest autoutilitar, puteți alege credit auto sau leasing automobile, cu oferta indicativă pentru persoane juridice ce presupune un avans de 4632 euro (TVA inclus) și 60 de rate de 301 euro (TVA inclus) fiecare. Pentru persoanele fizice, aprobarea creditului se realizează garantat, chiar și pentru cei cu venituri obținute în afara țării.

Acest model Transit vine echipat cu o serie impresionantă de dotări care îmbunătățesc atât experiența șofatului, cât și siguranța pasagerilor și eficiența în muncă:

  • ABS și ESP pentru un control sporit;
  • Airbag-uri pentru siguranța ocupanților;
  • Aer condiționat pentru confortul termic dorit;
  • Sistem Bluetooth pentru conectivitate mobilă;
  • Controlul Stabilității (ESP) și Controlul Tracțiunii (ASR) pentru aderența optimă;
  • Direcție asistată, pentru manevrabilitate îmbunătățită;
  • Geamuri electrice și închidere centralizată;
  • Radio și opțiuni de conectare multimedia, inclusiv USB și AUX.

Garanția oferită este de 12 luni sau 15.000 km, în limita termenilor și condițiilor contractuale. La achiziționarea unui auto second hand sau a autoutilitarelor second hand, nimic nu este mai liniștitor decât certitudinea unei garanții solide.

În plus, se pot oferi servicii la cerere precum revizia completă, livrarea autovehiculului la nivel național, asigurarea RCA/CASCO, eliberarea numerelor provizorii sau consiliere pentru înmatricularea autovehiculului.

Vă reamintim că descrierea autovehiculului este strict informativă. De aceea, vă invităm să ne contactați pentru detalii suplimentare în cazul oricăror nelămuriri cu privire la opțiunile autovehiculului.

Acest Ford Transit fabricat în 2018 și prima dată înmatriculat în 02.2019, integrând normele de poluare Euro 6, este pregătit să devină partenerul dvs. de încredere în afaceri și activități zilnice.