Avans
Rata lunara

Ford Transit2020 2.0 Diesel 170 cp 96.568 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Transit
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
96.568 km
Putere motor
170 cp
Cilindree
1.996 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €29.359

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford Transit Custom este o autoutilitară de top, cu un design modern și funcționalitate excelentă. Anul de fabricație al acestui model este 2020, ceea ce înseamnă că beneficiați de tehnologie avansată și de eficiență sporită în utilizare.

Pentru a vă facilita achiziționarea unei autoutilitare Ford Transit Custom, vă punem la dispoziție opțiuni de finanțare avantajoase, precum leasingul auto și creditul auto. Aceste soluții financiare flexibile vă permit să obțineți rapid și simplu vehiculul dorit, fără a implica sume mari de bani din start.

Cu ajutorul leasingului auto, puteți beneficia de avantaje considerabile. Masini in leasing reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să aibă acces la un vehicul performant, fără a face o investiție financiară majoră. Prin intermediul acestei forme de finanțare, veți plăti lunar rate adaptate bugetului dumneavoastră, iar la finalul perioadei de leasing, aveți opțiunea de a achiziționa autoutilitara sau de a o returna.

Dacă preferați să achiziționați autoutilitara prin intermediul unui credit auto, vă putem ajuta și în acest sens. Creditul extern vă oferă posibilitatea de a cumpăra autovehiculul dorit, plătind lunar doar o sumă fixă. Astfel, puteți utiliza immediat autoutilitara și să o achitați ulterior în rate flexibile, pe o perioadă de timp care vă convine.

Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, vă garantăm că autoutilitara Ford Transit Custom este într-o stare impecabilă. Toate vehiculele noastre sunt atent verificate și au fost întreținute corespunzător, astfel încât să vă asigurăm un produs de calitate și să vă oferim încredere în performanța acestuia.

Un aspect important de menționat este cerința de avans de minim 15% și perioada maximă de finanțare între 1 și 5 ani. Aceste condiții asigură o flexibilitate ridicată, ținând cont și de anul de fabricație al autoutilitarei pe care doriți să o achiziționați.

Pe lângă autoutilitarele second hand, vă punem la dispoziție și modele noi, care să răspundă cerințelor și preferințelor dumneavoastră. Astfel, puteți alege între autoutilitarele second hand și cele noi în leasing, în funcție de necesități și buget.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei autoutilitare performante, sigure și economice, Ford Transit Custom este alegerea perfectă. Profitând de opțiunile de leasing auto și credit auto disponibile, puteți obține rapid și fără complicații autoutilitara dorită, plătind în rate lunare accesibile. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a vă oferi cele mai bune soluții de finanțare pentru masina visurilor dumneavoastră.