Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Transit Bena 4,45m Axa Dubla2016 2.0 Diesel 131 cp 515 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Transit Bena 4,45m Axa Dubla
Anul fabricatiei
2016
Rulaj
515 km
Putere motor
131 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €11.781

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ford are o reputație de invidiat în domeniul autoutilitarelor, iar modelul Transit este unul dintre stâlpii acestei faime. Reputat pentru fiabilitatea și versatilitatea sa, Ford Transit Bena 4,45m Axa Dubla nu face excepție de la regula. Editia din anul 2016 a acestui model vine să întărească încrederea în această gamă, fiind ideală pentru cei care caută o mașină robustă, practică și eficientă pentru transportul de marfă.

Dotări generoase și o configurare optimă pentru sarcini grele, îl fac pe Transit un companion de nădejde pe șosele. Echipat cu un motor Diesel de 1995 cmc și 131cp, această autoutilitară oferă o experiență de condus dinamică și rentabilă, având capacitatea de a parcurge distanțe lungi fără eforturi considerabile.

Această autoutilitară second hand dispune de o benă cu dimensiuni generoase de 4.45 m lungime, 2.25 m lățime și 0.40 m înălțime. Având o dotare completă care include ABS, Aer condiționat, Airbag-uri, Controlul stabilității (ESP), Controlul tracțiunii (ASR), Direcție asistată și multe altele, această mașină este gata să răspundă nevoilor curente de transport.

În plus, Ford Transit oferă confortul necesar oricărei călătorii prin dotările sale interioare precum tapiteria din stofă, geamurile electrice, închiderea centralizată, volanul multifuncțional, radio cu Aux, Bluetooth și USB, precum și computer de bord.

Pentru cei interesați de finanțare auto, există posibilitatea de credit extern sau leasing auto. Cu un avans de 3830 euro și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani pentru mașini în leasing, Ford Transit se prezintă ca o opțiune accesibilă. Avansul minim este de 15% iar perioada maximă de finanțare variază în funcție de vârsta vehiculului, astfel încât, respectând condițiile de vârstă necesare, acest Ford este eligibil pentru un leasing auto pe o durată de până la 5 ani.

Menționăm faptul că, datorită primei înmatriculări din 02.12.2016, și kilometrajului certificabil de 515,000 km, această mașină prezintă un istoric transparent, iar o revizie a fost efectuată recent pentru a asigura un nivel înalt de fiabilitate și performanță.

Dacă doriți să achiziționați acest Ford Transit, pretul este de 9900 euro plus TVA, adică 11781 euro TVA inclus, o ofertă competitivă pentru o mașină cu atâtea dotări și într-o stare atât de bună. Această autoutilitară poate fi achiziționată printr-un leasing automobile sau credit auto, oferindu-se posibilitatea de finantare leasing sau credit auto cu un plan de plată flexibil adaptat nevoilor dumneavoastră.

Totodată, modelele Transit sunt cunoscute nu doar pentru funcționalitatea lor, dar și datorită confortului și siguranței pe care le oferă, aspecte evidențiate prin sistemul de airbaguri pentru șofer și pasageri, filtrul de particule și anvelopele de iarnă specifice, ce amplifică capacitatea de adaptare în diverse condiții meteorologice.

Sumarizând, această autoutilitară second hand este o alegere ideală pentru cei aflați în căutarea unei mașini robuste și practice pentru afacerea lor. Cu un design adaptat nevoilor profesionale și un confort ridicat pentru utilizatori, Ford Transit Bena Axa Dubla este o adiție valoroasă la orice flotă de vehicule sau o soluție excelentă pentru antreprenorii autonomi.